Πανύψηλος και γυμνασμένος: O γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος

Επικαιρότητα

Ο Αχιλλέας Τσαρούχας, μονάκριβος γιος του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα και της Θεοφανίας Παπαθωμά, όσο μεγαλώνει μοιάζει στον μπαμπά του.

Γεννήθηκε το 2006 και σύντομα πλησιάζει τα 17 του χρόνια και προς την ενηλικίωσή του. Υπενθυμίζεται ότι η Θεοφανία Παπαθωμά έχει αποκτήσει ακόμη δύο κόρες, από τον δεύτερο γάμο της με τον Γρηγόρη Πετράκο, την 7χρονη Αγάπη και την 5χρονη Αθηνά.

Η απίστευτη ομοιότητα του Αχιλλέα Τσαρούχα με τον πατέρα του

Το ξανθό αγόρι έχει απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα του, ενώ έχει ήδη εκφράσει μία αγάπη για το μπάσκετ. Αλλά και μια αδυναμία προς το επάγγελμα της μαμάς.

Όπως είχε δηλώσει και η Θεοφανία Παπαθωμά για τον γιό της «Όταν ένα παιδί, μπαίνει στην εφηβεία, αλλάζει» είχε πει η ηθοποιός. Και συνέχιζε: «Από εκεί που έχεις ένα παιδάκι που το νταντεύεις, ξαφνικά βλέπεις να δημιουργείται απέναντί σου ένας άντρας με προσωπικότητα, με άποψη, με αντίδραση. Από εκεί που τον πήγαινες παντού με το χεράκι, τώρα σε βλέπει έξω και αλλάζει δρόμο (γέλια). Προσπαθώ να είμαι cool απέναντι σε αυτό. Να είμαι όσο το δυνατόν υποστηρικτική και βοηθητική απέναντι στο παιδί, για να μην του δημιουργήσω προβλήματα και να τον βοηθήσω να εξελιχθεί ομαλά» είχε πει παλιότερα η ευτυχής μαμά η οποία μάλιστα είχε αποκαλύψει, την περίοδο που εκείνη πρωταγωνιστούσε στις Άγριες Μέλισσες ότι ο Αχιλλέας είναι από τους μεγαλύτερους φαν της σειράς. «Ο Αχιλλέας βλέπει «Άγριες Μέλισσες», του αρέσουν πάρα πολύ! Επίσης εξέφρασε την επιθυμία πρώτη φορά να γίνει ηθοποιός. Ελπίζω να μην το εννοεί»

Ο μικρός Αχιλλέας Τσαρούχας μεγάλωσε

Πανύψηλος και γυμνασμένος: O γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος - Εικόνα 1Πανύψηλος και γυμνασμένος: O γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος - Εικόνα 2

Ο Αχιλλέας Τσαρούχας έχει ξεπεράσει σε ύψος ακόμα και τον Πασχάλη Τσαρούχα

Πανύψηλος και γυμνασμένος: O γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος - Εικόνα 3

Πανύψηλος και γυμνασμένος: O γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος - Εικόνα 4

Πανύψηλος και γυμνασμένος: O γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος - Εικόνα 5

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ