Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κοζάρη: Παντρεύεται το ζευγάρι – Η αναγγελία του γάμου τους (βίντεο)

Λίγους μήνες πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του, Μαριλού Κοζάρη, ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Ρεπόρτερ της εκπομπής «Καλύτερα Δεν Γίνεται» έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα την αναγγελία του γάμου τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα, όπως δημοσιεύτηκε σε γνωστή εφημερίδα.

Ο τραγουδιστής και η φαρμακοποιός με την οποία ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Προ όλιγων ημερών μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο Πάνος Μουζουράκης ενοχλήθηκε από τη διαρροή φωτογραφιών της συντρόφου του στα social media και σε δημοσιεύματα, μιας και πρόκειται για στιγμιότυπα που ανήκουν στο ιδιωτικό προφίλ της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό», ο τραγουδιστής θα κινηθεί νομικά για να κατέβουν αυτές οι φωτογραφίες μιας και το προφίλ της είναι ιδιωτικό αλλά και επιπλέον η ίδια, δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας.

Διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Μαριλού Κοζάρη
Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend», η Μαριλού Κοζάρη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Είναι στον 4ο μήνα και το ζευγάρι κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη και έστειλε τις ευχές της στο ζευγάρι.

«Για αυτό πολλές φορές, ο Πάνος Μουζουράκης, όταν είναι να δώσει μια συνέντευξη, η προσωπική του ζωή ήταν ένα θέμα, το οποίο σκοπίμως ήθελε να αποφύγει», συμπλήρωσε. Η σχέση τους ξεκίνησε το καλοκαίρι, όταν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες. Η Μαριλού Κοζάρη είναι 30 ετών και είναι ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ