Παράξενο ξενοδοχείο στη μέση του Ατλαντικού!

Το Flying Pan Tower δεν είναι ένα συνηθισμένο ξενοδοχείο, όπως μαρτυρούν και οι εικόνες που βλέπετε. Βρίσκεται στις ακτές της βόρειας Καρολίνας και υψώνεται περίπου 26 μέτρα πάνω από τη θάλασσα.

Παράξενο ξενοδοχείο στη μέση του Ατλαντικού! - Εικόνα 2

Με μια πρώτη ματιά μοιάζει με πλατφόρμα πετρελαίου αν και στην πραγματικότητα είναι ένας φάρος που φτιάχτηκε το 1854 σε ένα σημείο που είναι γνωστό ως “νεκροταφείο του Ατλαντικού”, επειδή στον ύφαλο της περιοχής υπάρχουν πολλά ναυάγια. Σήμερα έχει μετατραπεί σε κατάλυμα και προσφέρει μια εναλλακτική εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες του.

Παράξενο ξενοδοχείο στη μέση του Ατλαντικού! - Εικόνα 3

Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα τα οποία επιλέγουν να απομονωθούν και να απολαύσουν την ηρεμία του τοπίου αλλά και να κάνουν καταδύσεις ή να ψαρέψουν.

Παράξενο ξενοδοχείο στη μέση του Ατλαντικού! - Εικόνα 4

Το κόστος της διαμονής για κάθε άτομο είναι 300 δολάρια τη μέρα, με το γεύμα να περιλαμβάνεται στην τιμή, αφού το ξενοδοχείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με τρόφιμα και ποτά. Υπάρχει πρόσβαση στο Internet και αίθουσα μπιλιάρδου ενώ οι μετακινήσεις γίνονται με ελικόπτερο.

Παράξενο ξενοδοχείο στη μέση του Ατλαντικού! - Εικόνα 5 Παράξενο ξενοδοχείο στη μέση του Ατλαντικού! - Εικόνα 6 Παράξενο ξενοδοχείο στη μέση του Ατλαντικού! - Εικόνα 7 Παράξενο ξενοδοχείο στη μέση του Ατλαντικού! - Εικόνα 8

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ