Το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο

Είναι ξενοδοχείο αλλά δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Εξωτερικά φαίνεται να είναι ένα συνηθισμένο κτήριο αλλά το όνομά του, «Hotel Not Hotel», δίνει το στίγμα πως αυτά που βλέπει κανείς μέσα δεν θα είναι συνηθισμένα. Και πράγματι έτσι είναι. Το εν λόγω ξενοδοχείο διεκδικεί τον τίτλο του πιο παράξενου στον κόσμο.

Το κάθε ένα από τα 15 δωμάτιά του είναι μοναδικό, «έργο τέχνης» το χαρακτηρίζει η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν στο δωμάτιο με βαγόνι του τραμ, στο δωμάτιο που είναι κρυμμένο πίσω από μία βιβλιοθήκη ή ακόμα και σε δωμάτιο πάνω σε σκάλα που θυμίζει φωλιά πουλιού!

Ένα άλλο από τα δωμάτιά του λέγεται «Crisis Free Zone» και οι φιλοξενούμενοι θα κοιμηθούν σε κρεβάτια κάτω από αψίδες σκαλισμένες σε ξύλο που κατά μακριά το κακό πνεύμα.

Πολλά από τα διακοσμητικά στοιχεία του ξενοδοχείου είναι και κρυφά παράθυρα ενώ το μπαρ του ξενοδοχείου ονομάζεται… Kevin Bacon.

Το μοναδικό ξενοδοχείο βρίσκεται στο Άμστερνταμ και σχεδιάστηκε από τους Collaboration-O, νεαρούς σχεδιαστές από την Eidhoven Design Academy και τον Ολλανδό σχεδιαστή Arno Coenen και τον συνεργάτη του IRIS.

Μια βραδιά σε ένα από τα μοναδικά και παράξενα δωμάτια του ξενοδοχείου κοστίζει περίπου 70 ευρώ ενώ ο χώρος διατίθεται προς ενοικίαση και για εκδηλώσεις.

Το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο - Εικόνα Το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο - Εικόνα1 Το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο - Εικόνα2

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο - Εικόνα3 Το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο - Εικόνα4 Το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο - Εικόνα5

 

Το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο - Εικόνα6
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ