Παραμένει σωστή κούκλα στα 60 της: Πώς είναι σήμερα η Μαίρη από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι»

Η αγαπημένη σειρά «Μικρό σπίτι στο λιβάδι», έχει μείνει στις μνήμες όλων όσων την είχαν προλάβει. Σίγουρα θα θυμάστε την αγαπημένη «Μαίρη» που όλοι λατρέψαμε μέσα από τον ρόλο της και κλάψαμε με μαύρο δάκρυ όταν έχασε την όρασή της.

Η καριέρα της μικρής «Μαίρης» από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι»

Τον ρόλο της «Μαίρης» υποδύθηκε εξαιρετικά η γνωστή ηθοποιός Melissa Sue Anderson. Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της από μικρή ηλικία μέσα από διαφημίσεις. Σταδιακά, άρχισε να εμφανίζεται και στην τηλεόραση. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν στην ηλικία των δέκα ετών όταν εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του «Bewitched» του ABC.

Παραμένει σωστή κούκλα στα 60 της: Πώς είναι σήμερα η Μαίρη από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» - Εικόνα 1

Μαίρη από το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι

Την ίδια χρονιά, είχε επίσης δουλέψει σε μια σειρά όπως «The Brady Bunch» και «Shaft». Στην ηλικία των έντεκα, πήρε τον ρόλο της Μαίρης στο «Μικρό σπίτι στο λιβάδι». Για το ρόλο της στη σειρά, πήρε υποψηφιότητα για το βραβείο Primetime Emmy του 1978 στην κατηγορία της Καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά. Στην πορεία έπαιξε σε αρκετές ταινίες όπως Dead Men Don’t Die, X-Men, Crazy Eights κ.α.

Η Μαίρη Ινγκλς, η μεγάλη κόρη της οικογένειας, δηλαδή η Melissa Sue Anderson, σήμερα είναι 60 ετών και παραμένει μια κούκλα.

Παραμένει σωστή κούκλα στα 60 της: Πώς είναι σήμερα η Μαίρη από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» - Εικόνα 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ