15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο.

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ καλοί στις χειρονακτικές εργασίες. Είναι αυτοί που θα σου επιδιορθώσουν το καζανάκι της τουαλέτας ή που θα βρουν λύση για το αυτόματο πότισμα του κήπου σου. Τα εργαλεία δεν έχουν μυστικά από αυτούς και τα χέρια τους δημιουργούν μικρά θαύματα, δίνοντας λύσεις και σώζοντας καταστάσεις.

Υπάρχουν, όμως και οι άλλοι. Εκείνοι που με δυσκολία θα αλλάξουν μια λάμπα. Είναι οι μαστροχαλαστές του σπιτιού. Και μπορεί τα χέρια τους να τους προδίδουν συχνά, μα ποτέ το μυαλό τους. Είναι εκείνοι που θέλοντας να σώσουν μια κατάσταση θα επινοήσουν απίστευτες πατέντες. Θα βρουν λύσεις που κανείς δε θα μπορούσε να σκεφτεί!

Δείτε τις παρακάτω 15 περιπτώσεις, όπου οι πατέντες οδηγήθηκαν σε ένα νέο ασύλληπτο επίπεδο. Θα ενθουσιαστείτε…Μάλλον…

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα1

1. Έμεινε από λάστιχο. Κι έμεινε και από ρεζέρβα. Αλλά δεν ξέμεινε από ιδέες. Αυτή η ρόδα, όσο κι αν σας αυταπατά το μέγεθος, κάνει καλά τη δουλειά της. Κι αν τη θεωρείτε μικρή, σκεφτείτε πως πριν από αυτή, υποψήφια για τη θέση ήταν ένα ροδάκι παιδικού καροτσιού!

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα2

2. Ποιος είπε πως τα αυτοκίνητα δεν έχουν ψυχή; Αυτό το αμάξι “τραυματίστηκε” και πονάει. Κι επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για να πάει στο “γιατρό” (βλέπε συνεργείο), του προσφέρθηκαν απλά οι Πρώτες Βοήθειες.

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα3

3. Χάλασε ο θερμοσίφωνας; Το νερό του νιπτήρα μοιάζει με παγωμένο νερό ποταμού; Τα χέρια μυρμηγκιάζουν με το που ανοίγει η βρύση; Υπάρχει λύση! Μη φωνάξετε τον υδραυλικό! Μετακομίστε απλά την καφετιέρα!

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα4

4. Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν υπάρχει χειρότερο “πιάσιμο” από το να προσπαθείς να δώσεις στο μικρό σου γάλα με το μπουκάλι. Αυτή είναι μια έξυπνη πατέντα για να γλιτώνεις και το μούδιασμα του χεριού αλλά και το νεκρό χρόνο. Ο μικρός μαθαίνει να είναι από μωρό ανεξάρτητος!

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα5

5. Ξεκόλλησε το χερούλι της πόρτας; Υπάρχει λύση! Από το να χρεώνεσαι πανάκριβα ανταλλακτικά, αρκεί ένα ανοιχτήρι μπύρας. Το προσαρμόζεις κατάλληλα κι έτσι έχεις χρήση 2 σε 1!

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα6

6. Σε κάθε σπίτι χρειάζεται ένα κουτί έκτακτης ανάγκης. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο “έκτακτο” από την ανάγκη να μπορείς να γευτείς μερέντα όταν όλα γύρω σου γκρεμίζονται! Σταθερή κι ακλόνητη αξία!

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα7

7. Εδώ θα έχουμε πρόβλημα. Οι γονείς κόπιασαν να σας μάθουν σαν μικρά παιδιά να μην πλησιάζετε τις πρίζες με γυμνά χέρια. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως οτιδήποτε εκτός από χέρι είναι ασφαλές. Το πιρούνι για παράδειγμα δεν το λες ακίνδυνο. Το αντίθετο μάλιστα!

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα8

8. Χάλασε η τοστιέρα; Χάλασε και το γκριλ; Μην ανησυχείτε! Άπαξ και υπάρχει γυναίκα μέσα στο σπίτι, υπάρχει κάτι που δεν πρόκειται να χαλάσει ποτέ: Το ισιωτικό μαλλιών. Και μια και μπορεί να αναπτύξει τρελές θερμοκρασίες για να ισιώσει τα μαλλιά, μπορεί να ψήσει και λίγο μπέικον για τη λιγούρα!

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα9

9. Κανείς δε θα ήθελε να ζει στο σκοτάδι. Ακόμη και τα γράμματα, λοιπόν, έχουν δικαίωμα στο φως και σε ένα ευάερο και διάφανο γραμματοκιβώτιο! Είναι καθαρά ανθρωπιστικό το θέμα!

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα10

10. Αφού η μαμά φωνάζει να φτιάξεις το σπίτι του σκύλου και να επιδιορθώσεις κι αυτό το πλυντήριο, τι καλύτερο από το να κερδίσεις χρόνο. Αφού ελπίδες να ξαναπλυθούν ρούχα εκεί μέσα δεν υπάρχουν, ας αποκτήσει το κατοικίδιο σας ένα άνετο σπίτι!

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα11

11. Η εργασιακή αλληλεγγύη είναι πολύ σημαντική. Ακόμη κι όταν δεν πρόκειται για ανθρώπους αλλά για μπουλντόζες! Κι αφού το ένα σκαπτικό “νίβει” το άλλο, θα τελειώσουν -ελπίζουμε χωρίς ατυχήματα- πιο γρήγορα!

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα12

12. Πόσες φορές δε σας παραπονέθηκε η κοπέλα σας πως πιάνεται στο πίσω κάθισμα της μηχανής; Δεδομένου ότι η γυναικεία γκρίνια πατέντες κατεργάζεται, έχετε τη λύση!

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα13

13. Έχετε ιδέα πόσο ακριβά είναι τα σακίδια ώμου; Αυτή εδώ η πατέντα όμως είναι τσάμπα! Τόσες σακούλες παίρνουμε από το σούπερ μάρκετ! Αν σκιστεί, λοιπόν, δεν κλαίμε τα χρήματα που δώσαμε! Απλά παίρνουμε άλλη! Ανεξάντλητη πηγή!

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα14

14.  Ένας σκύλος με κινητικά προβλήματα, παραμένει ένα ζώο με ανάγκες και δικαιώματα. Οφείλει να μπορεί να παίξει και να έχει μια φυσιολογική ζωή. Μπράβο, λοιπόν, σε όποιον σκέφτηκε αυτή την πατέντα.

15 πατέντες που το πήγαν σε άλλο επίπεδο. - Εικόνα15

15. Κάθε γυναίκα περιμένει τον πρίγκιπα της. Εκείνος θα έρθει πάνω στο λευκό του άλογο και θα την οδηγήσει στην ευτυχία. Αυτός ο τύπος έπιασε ακριβώς το νόημα κι αποφάσισε να δώσει στις γυναίκες αυτό που θέλουν!
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ