Πατέρας κούρεψε την κόρη του σαν αγόpι ώστε να την τιμωρήσει επειδή έκανε ανταύγειες για τα γενέθλιά της

Μία μητέρα μοιράζεται τις φωτογραφίες της κόρης της και λέει ότι ο πατέρας της κοπέλας τη διέταξε να κόψει τα μαλλιά της, επειδή έκανε ανταύγειες για τα γενέθλιά της.

Η Christin Johnson, από τη Fostoria του Ohio, μπήκε στο Facebook για να μοιραστεί τις φωτογραφίες αυτές, γράφοντας: “Έτσι ήταν η κόρη μου την Κυριακή όταν την πήρα στο σπίτι του πατέρα της και οι άλλες δύο φωτογραφίες είναι όπως επέστρεψε… Την ανάγκασαν να κόψει τα μαλλιά της επειδή έκανε ανταύγειες για τα γενέθλιά της!”

Πατέρας κούρεψε την κόρη του σαν αγόρι ώστε να την τιμωρήσει επειδή έκανε ανταύγειες για τα γενέθλιά της - Εικόνα 1

Δύο άλλες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την Christin δείχνουν την έφηβη κόρη της Kelsey με ένα πολύ κοντό κούρεμα να κρύβει με τα χέρια της το πρόσωπό της.

Πατέρας κούρεψε την κόρη του σαν αγόρι ώστε να την τιμωρήσει επειδή έκανε ανταύγειες για τα γενέθλιά της - Εικόνα 2

Η Christin είπε ότι ο πατέρας της κόρης της Schaffen Frederick και η μητριά της Sarah Murray διέταξαν την Kelsey να κόψει τα μαλλιά της ως τιμωρία, δήλωσε ο αστυνομικός Haskins Colby Carroll στο Fox8.

Το αστυνομικό τμήμα καθώς και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Wood County διερευνούν τώρα την καταγγελία για κακοποίηση παιδιών.

Πατέρας κούρεψε την κόρη του σαν αγόρι ώστε να την τιμωρήσει επειδή έκανε ανταύγειες για τα γενέθλιά της - Εικόνα 3

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας και η μητριά, που είναι και οι δύο εθελοντές πυροσβέστες, έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και των δύο ερευνών, σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πατέρας κούρεψε την κόρη του σαν αγόρι ώστε να την τιμωρήσει επειδή έκανε ανταύγειες για τα γενέθλιά της - Εικόνα 4

Η αρχική ανάρτηση της Christin είχε γίνει viral με 33.000 αντιδράσεις και περισσότερες από 24.000 κοινοποιήσεις.

Οι χρήστες του Facebook έχουν αφήσει δεκάδες συμπονετικά σχόλια, στα οποία εύχονται η Kelsey να είναι καλά και της λένε ότι είναι όμορφη, ανεξάρτητα από το κούρεμά της.

Πατέρας κούρεψε την κόρη του σαν αγόρι ώστε να την τιμωρήσει επειδή έκανε ανταύγειες για τα γενέθλιά της - Εικόνα 5

Πατέρας κούρεψε την κόρη του σαν αγόρι ώστε να την τιμωρήσει επειδή έκανε ανταύγειες για τα γενέθλιά της - Εικόνα 6

Η Christin, η οποία δημιούργησε μια δημόσια σελίδα στο Facebook στην οποία αναφέρει την ιστορία της κόρης της, είπε αργότερα σε μια άλλη ανάρτηση ότι πήρε την Kelsey να αγοράσει μια περούκα.

Μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες της κοπέλας που τη δείχνουν με ένα λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπό της και μια νέα περούκα με πιο σκούρο χρώμα μαλλιών.

Πατέρας κούρεψε την κόρη του σαν αγόρι ώστε να την τιμωρήσει επειδή έκανε ανταύγειες για τα γενέθλιά της - Εικόνα 7

Σε ένα σχόλιο, η Christin είπε για την Kelsey “Αισθάνεται πολύ καλύτερα με την περούκα και δεν την βγάζει συχνά.”

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις κυρίες στο Lady Jane στο Τολέδο του Οχάιο για το ότι έκαναν την κόρη μου να αισθάνεται περισσότερο άνετη με τον εαυτό της!” έγραψε η Christin σε μια ευχαριστήρια επιστολή στους υπαλλήλους του κομμωτηρίου.

Πατέρας κούρεψε την κόρη του σαν αγόρι ώστε να την τιμωρήσει επειδή έκανε ανταύγειες για τα γενέθλιά της - Εικόνα 8

“Ιδιαίτερα τη Haylee Ann που ανέλαβε τα νέα της μαλλιά. Αυτές οι κυρίες της έδωσαν πίσω το χαμόγελό της! Τις ευχαριστώ πολύ!”

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ