Πατέρας πούλησε τη νεογέννητη κόρη του για 5000 ευρώ επειδή ήθελε γιο και απογοητεύτηκε που έκανε ξανά κοpίτσι

Ένας πατέρας από την Ανατολική Κίνα προσπάθησε να πουλήσει τη νεογέννητη κόρη του και συνελήφθη.

Ο άνδρας, ο οποίος ήθελε απελπισμένα έναν γιο, ήταν απογοητευμένος που και το δεύτερο παιδί του ήταν κόρη, σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Yiwu.

Ο άντρας πούλησε το 10 ημερών βρέφος του σε ένα ζευγάρι σε μια άλλη επαρχία για 5.000 ευρώ στα τέλη του Σεπτεμβρίου. Η μητέρα του τον ανέφερε στην αστυνομία αφού συνειδητοποίησε ότι η εγγονή της είχε χαθεί.

Πατέρας πούλησε τη νεογέννητη κόρη του για 5000 ευρώ επειδή ήθελε γιο και απογοητεύτηκε που έκανε ξανά κορίτσι - Εικόνα 2

Η 42χρονη Li δήλωσε στην αστυνομία ότι ήθελε να μείνει στο σπίτι του γιου της για να βοηθήσει στη φροντίδα του νεογέννητου κοpιτσιού, όπως έκανε όταν γεννήθηκε η πρώτη εγγονή της.

Ωστόσο, προς μεγάλη έκπληξή της, ο γιος της Xiaohui αρνήθηκε τη βοήθειά της, σύμφωνα με την αστυνομία.

“Είδα την εγγονή μου πολύ λίγο αφότου γεννήθηκε επειδή ο γιος μου δεν με άφηνε,” είπε η 42χρονη, προσθέτοντας ότι ο γιος της την άφηνε μόνο ν’ αφήνει φαγητό στην πόρτα τους.

Πατέρας πούλησε τη νεογέννητη κόρη του για 5000 ευρώ επειδή ήθελε γιο και απογοητεύτηκε που έκανε ξανά κορίτσι - Εικόνα 3

Στις αρχές του Οκτωβρίου, η Li επισκέφθηκε τελικά τη νύφη της όταν ο γιος της δεν ήταν σπίτι, αλλά το μωρό δεν βρέθηκε πουθενά.

Αμέσως ρώτησε το γιο της πού ήταν το μωρό, αλλά εκείνος αρνήθηκε να της απαντήσει. Τότε η γυναίκα, εξοργισμένη, τον ανέφερε στις αρχές αφού υποψιαζόταν ότι έδωσε το παιδί.

Πατέρας πούλησε τη νεογέννητη κόρη του για 5000 ευρώ επειδή ήθελε γιο και απογοητεύτηκε που έκανε ξανά κορίτσι - Εικόνα 4

Μετά από μία ανάκριση από την αστυνομία, ο Xiaohui παραδέχτηκε ότι πούλησε την κόρη του σε ένα ζευγάρι στην πόλη Enshi της επαρχίας Hubei.

Ο άντρας δήλωσε ότι ήθελε να πουλήσει το κοpιτσάκι επειδή ήθελε γιο. Όντας άνεργος, αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με δύο κόρες. Στις 15 Οκτωβρίου, η αστυνομία της πόλης Yiwu βρήκε τελικά το ζευγάρι που πήρε το μωρό και το παρέδωσε στη μητέρα του.

Πατέρας πούλησε τη νεογέννητη κόρη του για 5000 ευρώ επειδή ήθελε γιο και απογοητεύτηκε που έκανε ξανά κορίτσι - Εικόνα 5

“Φοβηθήκαμε μήπως οι αγοραστές συμμετείχαν σε κάποιο πρόγραμμα εμπορίας παιδιών,” είπε ο αξιωματικός Zhu Xiaojing. Το παντρεμένο ζευγάρι ήθελε απεγνωσμένα ένα παιδί μετά από 10 χρόνια προσπαθειών.

Η αστυνομία πρόσθεσε ότι το ζευγάρι παραδέχτηκε ότι αγόρασε το μωρό από το διαδίκτυο και συνεργάστηκε με τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Πατέρας πούλησε τη νεογέννητη κόρη του για 5000 ευρώ επειδή ήθελε γιο και απογοητεύτηκε που έκανε ξανά κορίτσι - Εικόνα 6

Τόσο το ζευγάρι όσο και ο πατέρας συνελήφθησαν από την αστυνομία. Το μωρό μεταφέρθηκε πίσω στο Yiwu και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό τη φροντίδα της μητέρας και της γιαγιάς του.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ