Πάτρα: Ιερέας ψάρευε γυναίκες στο Facebook στέλνοντας τους παθιασμένα μηνύματα

Από τον άμβωνα κηρύττει τον λόγο του Θεού, όμως όταν τελειώνει τα ιερατικά του καθήκοντα, κάθεται μπροστά στο πληκτρολόγιο και αναζητά τον παθιασμένο έpωτα ανάμεσα στις πολλές διαδικτυακές φίλες του!

Ο παπα-Facebook, που ιερουργεί σε εκκλησία της Πάτρας, έχει βάλει στόχο να γνωρίσει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες και στέλνει μαζικά αιτήματα φιλίας.

Στη σελίδα του ανεβάζει θεοσεβούμενες αναρτήσεις και θρησκευτικά θέματα, όμως στο messenger ανταλλάσσει παθιασμένα μηνύματα με γυναίκες.

Πάτρα: Ιερέας ψάρευε γυναίκες στο Facebook στέλνοντας τους παθιασμένα μηνύματα - Εικόνα 1

Εκεί που τα πράγματα χόντρυναν, ήταν στην περίπτωση μιας παντρεμένης γυναίκας από την Πάτρα με έντονη κοινωνική δραστηριότητα, η οποία – σύμφωνα με το dete.gr -έφτασε να χωρίσει τον σύζυγό της για να ζήσουν ελεύθερα τον παθιασμένο έpωτά τους. Αν και δίσταζε να πάρει μια τέτοια απόφαση για να μην εκτεθεί στην πόλη – και κυρίως στα παιδιά της που είναι ενήλικα -, έκανε τον ιερέα να επιστρατεύσει τα… μεγάλα μέσα, τάζοντάς της ακόμα και γάμο!

Πάτρα: Ιερέας ψάρευε γυναίκες στο Facebook στέλνοντας τους παθιασμένα μηνύματα - Εικόνα 2

Ένα από τα επιχειρήματά του ήταν ότι η Εκκλησία εξετάζει να επιτρέψει δεύτερο γάμο σε ιερείς. Έτσι, της έλεγε να χωρίσει, με την υπόσχεση ότι ως τότε θα συζούν. Η γυναίκα βρέθηκε σε διάσταση με τον σύζυγό της. Όταν, ύστερα από ώριμη σκέψη, αποφάσισε να κρατήσει το σπίτι και την οικογένειά της, ο παπάς θόλωσε και έφτασε στο σημείο να μιλήσει για τη σχέση τους στον ανυποψίαστο σύζυγο!

Τελικά, η κρίση στην οικογένεια ξεπεράστηκε, αν και ακόμα ο ιερέας συνεχίζει να πιέζει την εμφανίσιμη γυναίκα, η οποία σκέφτεται πλέον σοβαρά να τον καταγγείλει στη μητρόπολη.

Πηγή: Espresso

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ