Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δεν γνώρισα γυναίκα που θα μπορούσε να γίνει μητέρα των παιδιών μου»

gossip
Ενδιαφέροντα

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος σε συνέντευξή του στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή “Happy Day”, με αφορμή την παράσταση «10 μικροί νέγροι» στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του και απάντησε, μεταξύ άλλων, και σε όσους κρίνουν ως πρόχειρες τις βιντεοκασέτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εποχή της ελληνικής βιντεοκασέτας αλλά και στις γυναίκες.

«Δεν ξέρω γιατί είχατε 13 χρόνια να με δείτε στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι αυτά τα πράγματα είναι στο πρόγραμμα. Δεν μπορεί ένας ηθοποιός που είναι 30 χρόνια στο χώρο να κάνει κάθε χρόνο τηλεόραση» υπογράμμισε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος αναφερόμενος στην τηλεοπτική του αποχή.

«Πολύς κόσμος κατέκρινε και εξακολουθεί να κατακρίνει τις βιντεοκασέτες σαν low budget, εύκολες και πρόχειρες δουλειές. Έχει μια αλήθεια αυτό» επεσήμανε ο ηθοποιός.

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει και στις γυναίκες. «Δεν κατάφερα ούτε και θέλω να ερμηνεύσω τις γυναίκες γιατί θα χαθεί η μαγεία» είπε χαμογελώντας ο ηθοποιός και πρόσθεσε «καμιά από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή μου δεν θα μπορούσε να γίνει μητέρα των παιδιών μου, Και αυτό επειδή δεν τις έβλεπα έτσι» κατέληξε.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ