Σαν να μην πέρασε μία ημέρα: Η Ζακλίν Σμιθ από τους «Άγγελους του Τσάρλι» στα 77 παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα

Επικαιρότητα

Ο χρόνος αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο της Ζακλίν Σμιθ, αφού στα 77 της διατηρεί την εντυπωσιακή εμφάνιση από τους «Άγγελους του Τσάρλι».

«Οι άγγελοι του Τσάρλι» είναι η σειρά που πρωταγωνιστούσε η Ζακλίν Σμιθ, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη το 1976. Η αστυνομική σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στην αμερικανική τηλεόραση και μέσα από αυτήν το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τρία κορίτσια: τη Σαμπρίνα, τη Τζιλ και την Κέλι. Τις οποίες δεν άργησε και πολύ να αγαπήσει, μέχρι για πολλά χρόνια αργότερα.

Πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν με το πρότυπο των τριών αυτών πολυμήχανων κοριτσιών. Τρεις γυναίκες όμορφες, έξυπνες, δυναμικές με στόχους. Τρεις γυναίκες με κορμιά βγαλμένα από εξώφυλλο περιοδικού, που παρόλα αυτά δούλευαν για να ζήσουν.

Η Ζακλίν Σμιθ, η Κέιτ Τζάκσον, η Φάρα Φόσετ-Μέιτζορς ή αλλιώς «Οι Άγγελοι του Τσάρλι», τα τρία κορίτσια που εργάζονταν ως ντετέκτιβ σε ιδιωτικό γραφείο στο Λος Άντζελες και έπαιρναν εντολές από τον «αθέατο» Τσάρλι, μεγάλωσαν γενιές και γενιές.

 

Σαν να μην πέρασε μία ημέρα: Η Ζακλίν Σμιθ από τους «Άγγελους του Τσάρλι» στα 77 παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα - Εικόνα 1

Ζακλίν Σμιθ: Στα 77 καταφέρνει και παραμένει γοητευτική

Η Ζακλίν Σμιθ ήταν η μόνη από τις τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» που έμεινε από το πρώτο έως και το τελευταίο επεισόδιο, μέχρι το 1981. Η όμορφη ηθοποιός ήταν η δυναμική Κέλι.

Σαν να μην πέρασε μία ημέρα: Η Ζακλίν Σμιθ από τους «Άγγελους του Τσάρλι» στα 77 παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα - Εικόνα 2

Σαν να μην πέρασε μία ημέρα: Η Ζακλίν Σμιθ από τους «Άγγελους του Τσάρλι» στα 77 παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα - Εικόνα 3

 

Μία γυναίκα που μοιάζει να μην πέρασε ποτέ ο χρόνος από πάνω της. «Ποτέ δεν ήπια αλκοόλ, ποτέ δεν πήρα ναρκωτικά και ποτέ δεν έφαγα κάτι που δεν έπρεπε. Ακόμη και πριν γίνει μόδα το συγκεκριμένο lifestyle, εγώ τρεφόμουν υγιεινά και έκανα γυμναστική», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Η Ζακλίν Σμιθ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει δύο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο. Με τον τέταρτο σύζυγό της, Μπραντ Άλεν, είναι παντρεμένοι από το 1997.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ