Περίμεναν μήνες για να το κάνουν Πρωτοχρονιά: Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου με την φώτο που ανέβασαν Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης

Επικαιρότητα

Η Έλενα Παπαρίζου υποδέχτηκε τη νέα χρονιά στην αγκαλιά του συζύγου της, Ανδρέα Καψάλη και μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Έλενα Παπαρίζου λάμπει στην αγκαλιά του Ανδρέα Καψάλη

Μπορεί η τραγουδίστρια να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ν’ αποφεύγει να αναρτά φωτογραφίες με τον Ανδρέα Καψάλη, ωστόσο, αποφάσισε να το κάνει την Πρωτοχρονιά και προκάλεσε πανικό στο instagram.

Στη φωτογραφία η Έλενα Παπαρίζου τράβηξε όλα τα βλέμματα, τόσο με το υπέροχο φόρεμά της, όσο και το εκπληκτικό μακιγιάζ της, ενώ τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Πέρασε άλλη μια χρόνια με πολλές αναμετρήσεις. Περνάει από μπροστά μου η κάθε στιγμή.

Όλοι μας περάσαμε μεγάλες και όμορφες στιγμές και από την άλλη δύσκολες και δυσάρεστες. Ποιος είπε πως η ζωή είναι εύκολη; Όμως, πρέπει να την διεκδικούμε και να την πολεμάμε!

Πρέπει να σκεφτόμαστε πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα έρθουν, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά. Η ζωή είναι όμορφη και πρέπει να δίνουμε ουσία και αγάπη στην κάθε στιγμή!

Εύχομαι το 2023 να φέρει σε όλους υγεία, αγάπη και φως στις ψυχές μας.

Με αγάπη, Έλενα! ♥️».

Η σπάνια φωτογραφία της Έλενας Παπαρίζου και του Ανδρέα Καψάλη

Περίμεναν μήνες για να το κάνουν Πρωτοχρονιά: Χαμός με την φώτο που ανέβασαν Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης - Εικόνα 1

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ