Περιμένω παιδί: Η Τζούλια Αλεξανδράτου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και μας δεiχvει τη φουσκωμένη κοιλιά της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Η πρώην Μις Ελλάς ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αν και τα τελευταία χρόνια, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την καθημερινότητά της.

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Τζούλια Αλεξανδράτου

Έτσι, σε story που δημοσίευσεστο Instagram, είναι ξαπλωμένη, με το χέρι της να χαϊδεύει την κοιλιά της και πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε «Baby loading», αφήνοντας να εννοηθεί πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Προς το παρόν, η Τζούλια Αλεξανδράτου κρατάει επτασφράγιστο μυστικό ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Περιμένω παιδί: Η Τζούλια Αλεξανδράτου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και μας δεiχvει τη φουσκωμένη κοιλιά της - Εικόνα 1

Η ζωή της Τζούλιας Αλεξανδράτου μετά το διαζύγιο

Η τελευταία της σχέση που είδε το φως της δημοσιότητας, ήταν ο γάμος της με τον Κριστιάν Καρπόζιλο, πριν λίγα χρόνια, για τον οποίο παράτησε τη ζωή της στην Ελλάδα και μετακόμισε στην Αυστρία.

Μετά τον χωρισμό τους, η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και σε μία παλαιότερη συνέντευξη, είχε αναφέρει «με τον Κριστιάν έκλεισε ο κύκλος κοινής ζωής μας και αρμόδια δικαστήρια είναι αυτά της χώρας όπου παντρευτήκαμε. Εδώ και δυο ημέρες μένω πλέον μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό. Ήρθαν και τα έπιπλά μου. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω σε ταινίες πορνό. Τέλος το σεξ, αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να κοιτάξω την καριέρα μου. Έχω μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα και μπίζνες. Θα είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή που έρχεται για μένα. Μακριά από το παρελθόν μου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ