Πεθερά πήγε στον γάμο του γιου της ντυμένη και αυτή ως νύφη

Επικαιρότητα

Τι άλλο θα ακούσουμε; Το στερεότυπο θέλει τις πεθερές να αναπτύσσουν μερικές φορές ανταγωνιστικά αισθήματα έναντι της νύφης τους. Ωστόσο, στην περίπτωση μιας γυναίκας από τις ΗΠΑ, η αντιζηλία πήγε σε άλλο επίπεδο. Ο λόγος για μια πεθερά, η οποία πήγε στον γάμο του γιου της ντυμένη… νύφη!

Την ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η New York Post, όταν η ίδια η νύφη δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο της. Όπως η ίδια παραδέχθηκε, έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε πως η πεθερά της όχι μόνο είχε έρθει στον γάμο της με λευκό φόρεμα (κάτι που ο κανόνας του σαβουάρ βιβρ απαγορεύει), αλλά και πανομοιότυπο με το νυφικό!

Η φωτογραφία του γαμπρού να στέκεται ανάμεσα στη μητέρα του και τη νύφη είναι τουλάχιστον σοκαριστική.

Απίστευτο: Πεθερά πήγε στον γάμο του γιου της ντυμένη και αυτή ως νύφη - Εικόνα 1

Μάλιστα, η νύφη, μαζί με τη φωτογραφία που ανέβασε, σχολίασε: «Η πεθερά ήθελε πραγματικά να είναι η νύφη. Πλέον έχω χωρίσει από τον γιο της, με τον οποίο πόζαρε στη φωτογραφία που ακολουθεί».

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία, όπως ήταν φυσικό, πήραν φωτιά: «Χωρίς την ανθοδέσμη δε θα ήξερα ποια είναι η νύφη», «Τόσο ανατριχιαστικό! Θα με ενδιέφερε να μάθω πώς τελείωσαν όλα. Φαντάζομαι το γεγονός ότι η μαμά ντύθηκε νύφη στον γάμο του γιου δεν ήταν ένα καλό ξεκίνημα», «Πραγματικά νόμιζα ότι έβλεπα έναν πολυγαμικό γάμο».

ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ!

Το φοβερό, ωστόσο, είναι, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια πεθερά ξεπερνά το συγκεκριμένο όριο.

Απίστευτο: Πεθερά πήγε στον γάμο του γιου της ντυμένη και αυτή ως νύφη - Εικόνα 2

Αναζητώντας παρόμοιες ιστορίες, διαπιστώσαμε, ότι και άλλες πεθερές στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί στον γάμο του γιου τους τους φορώντας νυφικά, θέλοντας μάλλον έτσι να περάσουν ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα στο γυναίκα που θα ήθελε να έχει την πρώτη θέση στην καρδιά του.

Απίστευτο: Πεθερά πήγε στον γάμο του γιου της ντυμένη και αυτή ως νύφη - Εικόνα 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ