Πέτρος Λαγούτης για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ: «Ψιλομένουμε μαζί»(video)

Ο Πέτρος Λαγούτης και η συμπρωταγωνίστριά του στους «Παγιδευμένους», Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, είναι σε σχέση, στην οποία ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και αποκάλυψε πως είναι μαζί ήδη έξι μήνες.

Αρχικά, είπε: «Είναι γνωστό ότι έχω σχέση και είναι κάτι που δεν το κρύβουμε αλλά δεν το διατυμπανίζουμε. Είμαι πάρα πολύ ωραία. Ψιλομένουμε μαζί. Είμαστε μαζί κανένα εξάμηνο. Είναι κάτι που δεν αφορά μόνο εμένα, αφορά και έναν άλλο άνθρωπο. Αυτό που λέω τώρα, το έχουμε συζητήσει, ξέρει ότι θα το πω, δε το κρύβουμε αλλά εντάξει, με μέτρο. Είμαι πλέον σε μια ηλικία που πλέον δε μπαίνω σε καμία σχέση αν δεν είμαι καλά μέσα σε αυτή. Αν δε βρισκόταν στη ζωή μου ένας άνθρωπος που να ήταν συν στη ζωή μου – εύχομαι κι εγώ να είμαι στη δική της – και να μου προσφέρει χαρά, ομορφιά και θετικότητα, δε θα έμπαινα σε σχέση».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δε θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερο όταν λες ότι θες να είσαι με έναν άνθρωπο που θα προχωράς μαζί και θα δίνει καλή ενέργεια ο ένας στον άλλον. Δε θέλω δράματα. Αυτά που ζούσαμε στα 25 μας, δεν τα θέλω. Μπορεί να υπάρχει και πάθος και ένταση στη ζωή μας αλλά χωρίς αυτές τις χαζές εμμονικές τάσεις που έχουμε στα 25».

Τέλος, ο Πέτρος Λαγούτης τόνισε ότι: «Δεν είμαι ένα εύκολο πακέτο για σχέση. Έχω δυο παιδιά κτλ. Νομίζω όμως ότι αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Είναι όπως όταν πας να μιλήσεις για μια δουλειά και θες πρώτα να σου αρέσει η δουλειά και μετά θα μιλήσεις για το οικονομικό, έτσι είναι κι αυτά».

 

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ