Πήγε στο X-Factor για να διαγωνιστεί και έκανε ζωντανά πρόταση γάμου στην κοπέλα του

Στη ζωή μας υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες τις οποίες δεν καταφέρνουμε να κερδίσουμε αλλά το σημαντικό είναι από κάθε περίσταση, είτε καλή είτε κακή, να κρατάμε κάτι θετικό. Αυτή ήταν η περίπτωση ενός τραγουδιστή στο “The X Factor” του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος μπορεί να πήρε το “όχι” από τους κριτές όμως μετέτρεψε την “αποτυχία” του μια αξέχαστη στιγμή.

Ο 27χρονος Sam Black, είναι ένας όμορφος νεαρός άνδρας που αγαπάει το τραγούδι. Γι’ αυτό πήρε άδεια από τη δουλειά του για να περάσει μια …

εβδομάδα στα  boot camp του “The X Factor’s” και να προετοιμαστεί για την οντισιόν της εκπομπής. Ωστόσο, δεν ήταν πολύ άνετος τη στιγμή της οντισιόν.

Πήγε στο X-Factor για να διαγωνιστεί και έκανε ζωντανά πρόταση γάμου στην κοπέλα του - Εικόνα 2

Η κινητήρια δύναμη πίσω από τα όνειρα του, ήταν η σύντροφός του και το 8 μηνών μωρό τους. Ήθελε να είναι περήφανοι γι ‘αυτόν. “Θέλω να πετύχω μια καλύτερη ζωή για μένα και την οικογένειά μου,” είπε συγκινημένος ο Sam.

Πήγε στο X-Factor για να διαγωνιστεί και έκανε ζωντανά πρόταση γάμου στην κοπέλα του - Εικόνα 3

Το τραγούδι που επέλεξε, το “Runaway” του Del Shannon, δεν εντυπωσίασε τον κριτή Simon Cowell, ο οποίος του είπε: «Δεν θα σε συμβούλευα να πεις αυτό το τραγούδι,» και σταμάτησε την ακρόαση.

Πήγε στο X-Factor για να διαγωνιστεί και έκανε ζωντανά πρόταση γάμου στην κοπέλα του - Εικόνα 4

“Μπορούμε να σε ακούσουμε διαφορετικά… να επιβραδύνουμε το τραγούδι, ώστε να μπορέσουμε να ακούσουμε τη φωνή σου σωστά.”

Ο Sam πήρε το μικρόφωνο και ξεκίνησε ξανά, αλλά πιο αργά. Ωστόσο, οι κριτές αποφάσισαν ότι δεν ήταν αρκετά καλός να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού.

Πήγε στο X-Factor για να διαγωνιστεί και έκανε ζωντανά πρόταση γάμου στην κοπέλα του - Εικόνα 5

“Νομίζω ότι αρέσεις στον κόσμο… αλλά θα πρέπει να πούμε όχι,” είπε ο  Simon.

Σε αυτό, ο Sam απάντησε: “Υπάρχει κάτι που θέλω να κάνω πριν φύγω… γιατί δεν θα έχω ποτέ ξανά αυτή την ευκαιρία.” Φαινόταν ότι είχε κάτι ειδικά σχεδιασμένο για τη στιγμή που θα βρισκόταν στη σκηνή, μια έκπληξη.

Ο Simon έδωσε στον Sam την ευκαιρία να αποκαλύψει την έκπληξή του. Τότε ζήτησε από τη φίλη του να εμφανιστεί στη σκηνή, ενώ έπεσε στα γόνατα και της είπε: “Θα με παντρευτείς;” Εκείνη δεν μίλησε, τον κοίταξε και τον αγκάλιασε, με τον κόσμο να παρακολουθεί με αγωνία.

“Sam, είπε το ΝΑΙ;” Ρώτησε ο Simon.

“Είπε το ΝΑΙ!” Απάντησε με ενθουσιασμό ο Sam προκαλώντας τη συγκίνηση των θεατών.

Πήγε στο X-Factor για να διαγωνιστεί και έκανε ζωντανά πρόταση γάμου στην κοπέλα του - Εικόνα 6

Πήγε στο X-Factor για να διαγωνιστεί και έκανε ζωντανά πρόταση γάμου στην κοπέλα του - Εικόνα 7

Πήγε στο X-Factor για να διαγωνιστεί και έκανε ζωντανά πρόταση γάμου στην κοπέλα του - Εικόνα 8

Αν και η καριέρα του στο τραγούδι τελείωσε πριν ξεκινήσει, ο Sam κράτησε ψηλά το κεφάλι του και μετέτρεψε μια στιγμή απογοήτευσης σε μια στιγμή χαράς!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ