Πίκρα, στεναχώρια, θλίψη: Η επεισοδιακή αποχώρηση της Ελένης Γερασιμίδου από τη νέα σειρά του Καπουτζίδη

Η Ελένη Γερασιμίδου αποχώρησε επεισοδιακά από τη σειρά που ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Που διαφώνησε η Ελένη Γερασιμίδου με την παραγωγή

“Η ηθοποιός δεν τα βρήκε με την παραγωγή”, υπογράμμισε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε «τα γυρίσματα της σειράς “Σέρρες” έχουν ξεκινήσει. Η Ελένη Γερασιμίδου αποχώρησε από το καστ, οι πληροφορίες λένε ότι αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο, δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς το πώς. Είχαν συμφωνήσει αρχικά για κάποια γυρίσματα, της ζήτησαν να επιμηκυνθούν οι μέρες των γυρισμάτων. Οι πληροφορίες λένε ότι είχαν συμφωνήσει αρχικά για 36 μέρες, μετά της είπαν δύο μήνες και τελικά δεν μπόρεσε να τα βρει με την παραγωγή, με το κανάλι και είναι εκτός σειράς».

Η ψυχολογία της Ελένης Γερασιμίδου μετά την αποχώρηση από τη σειρά που ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Αναφερόμενος στη ψυχολογία της ηθοποιού, ο Αλέξης Μίχας σημείωσε «είναι πικραμένη, είναι στεναχωρημένη, δεν θέλει να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και επίσης, μετά την αποχώρησή της, δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η ηθοποιός που πρόκειται να την αντικαταστήσει είναι η Γιούλη Τσαγκαράκη».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ