Τα πιο… χαρούμενα συγκροτήματα κατοικιών

Το Ramenskoye είναι μια συνηθισμένη πόλη 46 χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα, με περίπου 90.000 κατοίκους. Ωστόσο αυτό που κάνει εντύπωση εδώ είναι τα πολύχρωμα συγκροτήματα κατοικιών και τα διαμερίσματα που πλημμυρίζουν χρώμα στην πρόσοψή τους.

Ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα ζωγραφίζονται με εντυπωσιακά γκράφιτι και προσκαλούν τους ιδιοκτήτες να ζήσουν στο χρώμα και στο φως.

Τα πιο… χαρούμενα συγκροτήματα κατοικιών - Εικόνα 2

Σκηνές σε έντονο μπλε, πράσινο και πορτοκαλί χρώμα αναπτύσσονται στα κτήρια που από μακριά φαντάζουν σαν να έχουν ξεπηδήσει από πίνακες ζωγραφικής. Το αποκρουστικό γκρι του τσιμέντου των πολυόροφων οικοδομημάτων δίνει τη θέση του σε όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου αλλάζοντας τη διάθεση κατοίκων και περαστικών.

Τα πιο… χαρούμενα συγκροτήματα κατοικιών - Εικόνα 3 Τα πιο… χαρούμενα συγκροτήματα κατοικιών - Εικόνα 4 Τα πιο… χαρούμενα συγκροτήματα κατοικιών - Εικόνα 5 Τα πιο… χαρούμενα συγκροτήματα κατοικιών - Εικόνα 6 Τα πιο… χαρούμενα συγκροτήματα κατοικιών - Εικόνα 7 Τα πιο… χαρούμενα συγκροτήματα κατοικιών - Εικόνα 8 Τα πιο… χαρούμενα συγκροτήματα κατοικιών - Εικόνα 9 Τα πιο… χαρούμενα συγκροτήματα κατοικιών - Εικόνα 10 Τα πιο… χαρούμενα συγκροτήματα κατοικιών - Εικόνα 11

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ