Πήρε το ύψος του μπαμπά & την ομορφιά της μαμάς: Η δίμετρη κόρη του Φασούλα, το νέο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ

Από τους σημαντικότερους Έλληνες καλαθοσφαιριστές, ο Παναγιώτης Φασούλας, ενώ υπήρξε και από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης. Ήταν επίσης, βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1987 και μέλος του FIBA Hall of Fame.

Ο Παναγιώτης Φασούλας γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1963, στη Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιείται πλέον στον πολιτικό χώρο, ενώ υπήρξε και διεθνής καλαθοσφαιριστής. Από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες όλων των εποχών, ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1987 και μέλος του FIBA Hall of Fame.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Fasoulas (@fasoulas.panagiotis)

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και μπάσκετ στις Η.Π.Α., στη Βόρεια Καρολίνα (North Carolina State) και στο Τμήμα Γεωλογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Παντρεύτηκε με τη Μάσα Ζαχαριά και μαζί έχουν μία κόρη και εναν γιό.

Μπορεί ο Παναγιώτης Φασούλας να μετράει πολλές επιτυχίες στην επαγγελματική του ζωή, αν για κάτι όμως είναι παραπάνω υπερήφανος είναι για τα παιδιά του. Η κόρη του, Μαριέλλα Φασούλα, ακολουθεί πιστά τα βήματά του, γεγονός που δείχνει να τον χαροποιεί πολύ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Fasoulas (@fasoulas.panagiotis)

Η Μαριέλλα Φασούλα γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1997 και είναι Ελληνίδα αθλήτρια της καλαθοσφαίρισης. Αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Ισπανίας Αβενίδα από το 2021 και με την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης της Ελλάδας. Συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Γυναικών το 2017 στο οποίο κατέλαβε την τέταρτη θέση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fas (@mariellafasoula)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EuroLeague Women (@euroleaguewomen)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ