Πήρε μαύρη ζώνη, αισθάνεται περήφανος: Ο Σάκης Ρουβά κάνει ζίου ζίτσου & οι συναθλητές του τον «μαστιγώνουν»

Ο Σάκης Ρουβάς πέρα από το τραγούδι αγαπάει και τον αθλητισμό κι εδώ και καιρό ασχολείται με το βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου και πιο συγκεκριμένα με το grappling.

Πρόσφατα, έλαβε και τη νέα του ζώνη, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη λεζάντα του βίντεο, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε: «Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται! Δεν είναι τόσο για την καινούρια μου ζώνη στο brajilian jiu jitsu, όσο για την προσπάθεια, τον κόπο και τη σκληρή δουλειά που ανταμείβονται. Δε σταματώ στιγμή, όσο κι αν περνούν τα χρονιά, να αισθάνομαι μαθητής που έχει τόσα πολλά να μάθει και να ανακαλύψει, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Η χαρά και η συγκίνηση του Σάκη Ρουβά για το ανέβασμα του επιπέδου του στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου ήταν έκδηλη και φαινόταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του τραγουδιστή.

Σύμφωνα δε με το τελετουργικό που ισχύει σε όλες τις πολεμικές τέχνες, οι συναθλητές του τον «μαστίγωσαν» με τις δικές τους ζώνες τραγουδώντας «αίμα, δάκρυα και ιδρώτας», που είναι βέβαια μια από τις μεγάλες επιτυχίες του διάσημου τραγουδιστή.

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 24 χιλιάδες likes, ενώ τώρα τον γύρω του διαδικτύου κάνει νέο βίντεο με τον τραγουδιστή επί το έργον! Fan page λογαριασμός στο TikTok, ανέβασε βίντεο με τον Σάκη Ρουβά από τη στιγμή που προπονείται.

Όπως και το κλιπ του στο Instagram, έτσι και αυτό του TikTok δεν θα μπορούσε να μην «ντύνει» μουσικά μία από τις επιτυχίες του. Οι φαν του έκαναν το σχετικό μοντάζ και την ώρα που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς να επιδίδεται στην πολεμική τέχνη και να κάνει flying armbar, οι θεατές ακούν το ρεφρέν από το «Μετά από σένα το χάος».

Μέσα σε μόλις 10 ώρες από τη δημοσίευσή του, το κλιπ του fanpage στο TikTok απέκτησε πάνω από 23 χιλιάδες προβολές.

@sakis_rouvas_fan #sakis #rouvas #sakisrouvas #foryoupage #forupage #fypage #fupage #fup #fyp ♬ Meta Apo Sena To Haos – Sakis Rouvas

Το grappling με το οποίο ασχολείται ο Σάκης Ρουβάς είναι μία κατηγορία πάλης που συνδυάζει τεχνικές που προέρχονται από διάφορα στυλ, όπως της ελευθέρας πάλης, του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου, της Luta Livre Brasileira, του τζούντο και άλλων. Σκοπός του αθλήματος είναι ο αντίπαλος να έρθει στο έδαφος, χρησιμοποιώντας chokes και κλειδώματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ