Δεν θα πιστεύετε ποιο τραγούδι έριξε από την 1η θέση το “Hello” της Adele!

Στο αμερικάνικο σόου “The Voice”, η ομάδα του Adam Jordan Smith τα κατάφερε και πάλι.

Ο Smith, ένας φοιτητής από το Τενεσσί, τραγούδησε εκπληκτικά το κομμάτι “Great Is Thy Faithfulness”.

Drank. pic.twitter.com/ko4bxtksoi

— Jordan Smith (@JordanSmithLive) August 27, 2015

 

Η εκτέλεση αυτού του χριστιανικού ύμνου από τον Smith εκτοξεύτηκε στο νούμερο δύο στο iTunes, μόλις μια ώρα μετά το τέλος του σόου.

Σήμερα το πρωί κατέλαβε την πρώτη θέση, παραμερίζοντας από την κορυφή το τραγούδι της Adele “Hello”.

Δεν θα πιστεύετε ποιο τραγούδι έριξε από την 1η θέση το “Hello” της Adele! - Εικόνα1

Το τραγούδι θύμησε στον Smith τον καιρό που “μεγάλωνε και τραγουδούσε στην εκκλησία μαζί με την οικογένειά του”, αλλά ο κριτής Blake Shelton είπε ότι ήταν ακριβώς που ήθελαν να ακούσουν οι άνθρωποι μετά τα “φριχτά γεγονότα που συνέβησαν στο Παρίσι” το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Μία χρήστης του Twitter, η Lynzee French, έγραψε πόσο συγκινήθηκε από την ερμηνεία του:

“Ευχαριστώ για την ερμηνεία σου. Χάρη σε σένα αυτό το κορίτσι με νεφρική ανεπάρκεια είναι τώρα ένα παιδί του Θεού. Σε ευχαριστώ.”

Δεν θα πιστεύετε ποιο τραγούδι έριξε από την 1η θέση το “Hello” της Adele! - Εικόνα2

Δεν θα πιστεύετε ποιο τραγούδι έριξε από την 1η θέση το “Hello” της Adele! - Εικόνα3 “Σε ευχαριστώ! Ζούσα με το φόβο μέχρι χθες βράδυ και δε μπορώ να περιγράψω πόση γαλήνη νιώθω τώρα! Σε αγαπάμε και οι δύο!”

I can’t even begin to describe tonight! Sitting in that crowd, watching Jordan sing praises to our Lord and Savior on a…

Posted by Kristen Denny on Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Όλοι από το κοινό μέχρι τους κριτές σηκώθηκαν όρθιοι, μαζί και η κοπέλα του Smith, που έγραψε στο Facebook, πόσο περήφανη νιώθει για αυτόν.

“Δε μπορώ να ξεκινήσω να περιγράφω για το αποψινό! Καθισμένη ανάμεσα στο κοινό, παρακολουθώντας τον Jordan να υμνεί τον Κύριό μας σε μια σκηνή εθνικής εμβέλειας! Είμαι σε δέος με την καλοσύνη του Κυρίου μας! Είναι πιστός! Είμαι τόσο περήφανη για τον Jordan! Αυτό που αγαπώ σε αυτόν είναι η αγάπη του για τον Κύριο!


Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ