Πλούταρχος: Το ντουέτο με την κόρη του, Κατερίνα, η υπόκλιση στο ταλέντο της και η εκπληκτική ομορφιά της

Ο Γιάννης Πλούταρχος κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο εορταστικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, έχοντας στο πλευρό του την κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου.

Στο πλευρό του τραγουδιστή εμφανίστηκαν πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες και ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες , όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Στανίση, ο Στέλιος Διονυσίου, η Κωνσταντίνα, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Ήβη Αδάμου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Ζόζεφιν.

Η παραδοσιακή μουσική είχε την τιμητική της με την κορυφαία εκπρόσωπό της, τη Γωγώ Τσαμπά, κρητική νότα στη βραδιά έδωσε ο λυράρης και τραγουδιστής Νίκος Ζωιδάκης, ενώ σε ρόλο ερμηνευτή απολαύσαμε και τον ηθοποιό Μέμο Μπεγνή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγούδησε με την κόρη του

Επίσης, ο Γιάννης Πλούταρχος τραγούδησε με την κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου το κομμάτι της «Πόσο ωραία μάτια έχεις», που λέει με τον Νίνο.

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου κληρονόμησε το ταλέντο του μπαμπά της

Ο περήφανος μπαμπάς την φίλησε τρυφερά κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, ενώ στο τέλος υποκλίθηκε στις φωνητικές ικανότητες της κόρης του και της φίλησε το χέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, προς το παρόν η Κατερίνα Κακοσαίου δεν ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, όπως ο αδελφός της, Γιώργος Κακοσαίος.

 

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ