Ποιας γνωστής ηθοποιού είναι κόρη η “Μπουλίτσα” από το “Καφέ της Χαράς”;

«Ναι, την έχω μαζί μου και τη μεγαλώνω μόνη μου, όλα τα χρόνια, με τη βοήθεια της μανούλας μου».
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη η Λίλιαν Αρχοντή, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την κόρη της, η οποία είχε υποδυθεί την “Μπουλίτσα” στο “Καφέ της Χαράς”.

lilian3

Την κόρη σου τη γνωρίσαμε ως την «Μπουλίτσα», μέσα από το «καφέ της Χαράς».
Ναι, την έχω μαζί μου και τη μεγαλώνω μόνη μου, όλα τα χρόνια, με τη βοήθεια της μανούλας μου. Στο σπίτι μένουμε τρεις γυναίκες, αμαζόνες. Στη μαμά μου χρωστάω τα πάντα. Η κόρη μου με έχει κρατήσει στη ζωή και με κρατάει, είναι η ζωή μου όλη, είναι τα πάντα για μένα.

lilian2

Τεράστια ευθύνη να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου.
Το ήθελα. Πέρα από τη σχέση που έχουμε, μάνας με κόρη, είμαστε και σαν αδελφές, τα λέμε όλα, μιλάμε για τα προσωπικά μας, είναι σχέση μεγάλη, εδώ είναι ο πραγματικός έρωτας. Τώρα η κόρη μου είναι 17 χρονών, είναι άριστη μαθήτρια. Μετά το σίριαλ «Το καφέ της Χαράς» έκανε την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στο «Σούπερ μπαμπάς», έπαιξε στο «7 θανάσιμες πεθερές», έκανε γκεστ σε αστυνομική σειρά, έπαιξε στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά μεγάλωσε και δεν την αναγνωρίσατε. Ήθελε να τα κάνει όλα αυτά, γιατί το έχει μέσα της το καλλιτεχνικό, αλλά απέχει πια, θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Δεν της έγινε και κάποια πρόταση σε μεγαλύτερη ηλικία.

lilian1

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ