Ποιο ζώδιο θα σας είναι περισσότερο πιστό;

Μπορεί η πίστη ή η απιστία να είναι θέμα ζωδίου;

Ακόμα και αν δεχθούμε ότι κάτι τέτοιο είναι κάτι το οποίο σχετίζεται με τον ανεξάρτητο χαρακτήρα κάθε ατόμου ξεχωριστά, όπως και να το κάνουμε η τάση υπάρχει και κάποιες φορές είναι δύσκολο να την αποφύγουμε. Έτσι λοιπόν όλα τα ζώδια δεν έχουν τις ίδιες πιθανότητες απιστήσουν. Με ποια άραγε είναι κανείς πιο ασφαλής;

Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Δυο από τα ζώδια τα οποία φημίζονται για τη πίστη τους, είναι οι Σκορπιός και ο Λέοντας όταν τουλάχιστον βρουν αυτό που αναζητούν. Ένα άλλο κοινό το οποίο μοιράζονται τα δύο παραπάνω ζώδια είναι ότι την πίστη την οποία τα ίδια δίνουν στο σύντροφό τους την απαιτούν σε βαθμό, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει τα όρια της απλής κτητικότητας.

Πιστά επίσης θεωρούνται και τα ζώδια τα οποία κυριαρχούνται από το στοιχείο της γης δηλαδή οΤαύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως. Ο Ταύρος από τη πλευρά του έχει μια δυσκολία με το καινούργιο οπότε αν βολευτεί σε μια σχέση δύσκολα θα κοιτάξει κάτι άλλο. Η Παρθένος από την άλλη είναι τόσο τελειομανής που αν βρει αυτό που θέλει γιατί να κοιτάξει αλλού; Ο Αιγόκερως από την άλλη δίνει μεγάλη σημασία στη σταθερότητα και τις παραδοσιακές αξίες.
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ