20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι»

Πολύ σύντομα έρχεται η ώρα της αγαπημένης μας γιορτής της πρωτοχρονιάς. Δεν έμειναν και πολλές μέρες, πριν το κλίμα γεμίσει με αναμονή αυτού του μαγευτικού παραμυθιού. Και πάνω από όλα την εορταστική ατμόσφαιρα την υποστηρίζουν τα χριστουγεννιάτικα φώτα που διακοσμούν όλη την πόλη, εν αναμονής της μεγάλης γιορτής.

Μαζέψαμε 20 εικόνες από διακόσμηση πόλεων με χριστουγεννιάτικα φώτα διάφορων πόλεων από όλο τον κόσμο, που θα σας κάνουν να πιστέψετε σε θαύματα.

Χριστουγεννιάτικη μπάλα 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα0Πλατεία Μανέζ, Μόσχα , Ρωσία .

Τα φωτεινά λιβάδια 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα1Κλίφτον, Οχάιο, ΗΠΑ.

Η κύρια διακόσμηση 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα2 Παρίσι, Γαλλία.

Τίποτε περιττό 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα3Σάλτσμπουργκ, Αυστρία.

Μαγευτικό κάστρο 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα4Το κάστρο της σταχτοπούτας, Disneyland, Φλόριντα, ΗΠΑ.

Έκθεση της Πρωτοχρονιάς 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα5Δημαρχείο, Βιέννη, Αυστρία.

Άφθονο φως 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα6Κόκκινη Πλατεία, Μόσχα, Ρωσία .

Ζεστό καλωσόρισμα 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα7Βουδιστικός ναός Ναν τιεν, Γουολόνγκονγκ, Αυστραλία.

Εορταστικό τρενάκι 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα8Κτίριο κοινοβουλίου, Βουδαπέστη, Ουγγαρία.

Χρυσό έλατο 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα9Πόρτο, Πορτογαλία .

Κόκκινος δράκος 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα10Εορταστικός στολισμός του ναού, Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία

Σπιράλ έλατο 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα11Λισαβόνα, Πορτογαλία.

Μυστήριο 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα12«Το μάτι του Λονδίνου», Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία

Αυτό που μετράει είναι το σχήμα 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα13Γκλιβίτσε, Πολωνία.

Φανταχτερά περιγράμματα 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα14Κορολέβ, Περιφέρεια Μόσχας, Ρωσία.

Μαγευτικά μαγαζιά 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα15Μαρία-Τερεζίεν-Πλατζ, Βιένη, Αυστρία.

Γεμάτα φως σιντριβάνια 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα16Φρανκφούρτη, Γερμανία.

Άνετος κήπος 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα17Ζυρίχη, Ελβετία.

Μαγαζί παιχνιδιών 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα18Σαν-Πάουλο, Βραζιλία

Φανταχτερά φώτα εορτών 20 πόλεις που φόρεσαν τα γιορτινά τους και μετατράπηκαν σε «παραμύθι» - Εικόνα19Σαν-Κάρλος, Καλιφόρνια, ΗΠΑ.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ