Πολύ σας βαρέθηκα εσάς τους μόνιμα μπερδεμένους!

Ξέρετε εκείνο που λέει η γενιά μου; “Μπέρδεψε τη βούρτσα με την π****α.

Δεν το ξέρετε; Ίσως μεγάλωσα πολύ. Ίσως η επόμενη γενιά, χρησιμοποιεί κάποια άλλη φράση, για να περιγράψει το χαμό που καθημερινά συναντώ. Η ουσία όμως παραμένει ίδια όσες γενιές και να περάσουν. Οι άνθρωποι είμαστε ηλίθιοι. Μπερδεμένα, χαλασμένα, ηλίθια ανθρωπάκια. Πληγώνουμε εκείνους που μας αγαπούν. Αγαπάμε εκείνους που μας φτύνουν. Ξυπνάτε μωρέ! Χρόνια ολόκληρα αυτό το έργο με το ίδιο τέλος. Ίδια αρχή και ίδιο τέλος. Το τρέιλερ της κάθε ταινίας διαφέρει. Το έργο παραμένει ΙΔΙΟ!

Και δυστυχώς, μεγάλωσε και γαλούχησε γενιές και γενιές! Μα φτάνει. Ως εδώ. Όταν δεν θες, μην τάζεις. Πες αυτό που θες ακριβώς και θα πάρεις εκείνο που χρειάζεσαι. Θέλεις seξ; Ζήτα seξ. Θέλεις έpωτα; Ζήτα έpωτα. Θέλεις παρέα; Ζήτα παρέα. Μην ζητάς άλλο από εκείνο που θες. Μην τάζεις, για να πάρεις εκείνο που δεν ζητάς. Γέμισε ο κόσμος ανθρώπους αναμαλλιασμένους. Για άλλου ξεκινάς κι άλλου βρίσκεσαι. Εκείνο που πραγματικά θες, μάθε να ζητάς! Δεν είναι κακό. Δεν είναι μεμπτό. Είναι αυτό που θες.

Μάθε να το ζητάς!

Κι αν ο απέναντι δεν στο δώσει, καθόλου δεν πειράζει. Θα βρεις εκείνον που θα στο δώσει. Και θα είναι ΟΠΩΣ ΘΕΣ. Όπως πραγματικά θες. Φύγε από την κακογραμμένη προβολή, της ίδιας ταινίας.

Κοίτα λίγο γύρω σου. Οι άνθρωποι κατάντησαν μόνοι και δυστυχισμένοι. Παλεύουν για δόξα, χρήματα, εξουσία και για ότι φαίνεται. Θέλουν να δείχνουν. Να φανούν. Μόνο να φανούν. Η μόνη έγνοια μας πια, έγινε το φαίνεσθαι. Και είμαστε πιο μόνοι και δυστυχισμένοι από ποτέ. Όχι άλλη ψευτιά. Όχι άλλα ίσως. Όχι άλλα μπορεί. Η ζωή, θέλει τώρα. Εγώ σε θέλω τώρα. Όπως είσαι. Χωρίς παραμύθια. Χωρίς πανοπλίες. Χωρίς “αν” και “ίσως” και “μπορει”. ΤΩΡΑ σε ΘΕΛΩ! Μπορεις;

Αν όχι συνέχισε να γ@μιέσαι κι άσε με να βουρτσίζομαι.

Άντε γιατί πολύ σας βαρέθηκα.

Εσάς τους μπερδεμένους.

Της Ειρήνης Στέφα

Πηγή: wp.loveletters.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ