Πολυτελής πολυκατοικία στη Γλυφάδα έχει πισίνα σε κάθε μπαλκόνι και τα διαμερίσματα θυμίζουν μικρές βίλες

Ένα συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα είναι τόσο εντυπωσιακό, που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα: Στόχος είναι να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την εικόνα της γύρω περιοχής

Το σίγουρο είναι ότι δεν μοιάζει με κανένα άλλο απ’ όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στην πρωτεύουσα. Στη Γλυφάδα, στη συμβολή των οδών Λαοδίκης και Ευαγγελιστρίας, ένα νέο συγκρότημα κατοικιών, που βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή, αλλάζει τα δεδομένα του real estate και έχει σαν στόχο να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την εικόνα της γύρω περιοχής.

Συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα: Υπερσύγχρονες κατοικίες με ιδιωτικές πισίνες σε κάθε μπαλκόνι

Με την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου “314 Architecture Studio”, που βρίσκεται πίσω από την πρωτοποριακή κατοικία «H3» και είναι γνωστό για την ιδιαίτερη, μινιμαλιστική προσέγγιση του στα κτίρια που δημιουργεί, το συγκρότημα “Semelis”, θα αποτελείται από υπερσύγχρονες κατοικίες με μεγάλες υπαίθριους χώρους και ιδιωτικές πισίνες σε κάθε μπαλκόνι.

Συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα: Η έμπνευσή του γεννήθηκε από την αρμονία της θάλασσας και των κυμάτων

Η έμπνευση για την κατασκευή του συγκεκριμένου κτιρίου γεννήθηκε από την έννοια της αρμονίας που φέρνουν μαζί τους η θάλασσα και τα κύματα. Γι’ αυτό τον λόγο η πρόσοψη του κτιρίου καλύπτεται από καμπύλες που συνδυάζονται με ένα εκλεπτυσμένο και διαχρονικό σχέδιο. Άλλωστε στο όνομα του συγκροτήματος είναι Σέμελη, η οποία σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν η κόρη της Αρμονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ