Πως ένας παλιός Σκαραβαίος μετατρέπεται σε τροχόσπιτο

Αυτοκίνητα
διάφορα

Το μέχρι που μπορεί να φθάσει η εφευρετικότητα ενός ανθρώπου είναι πραγματικά εντυπωσιακό, ιδίως όταν πρόκειται για τα αυτοκίνητα και την σχέση τους με αυτά.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε μία πολύ όμορφη κατασκευή η οποία με βάση έναν παλιό Σκαραβαίο δημιουργεί ένα πολύ χαριτωμένο μικρό τροχόσπιτο, το οποίο το ονομάζει και “Μικρό Μπέργκερ”.

Ο Σκαραβαίος του 1971 αγοράστηκε στις αρχές του 2015 και χρειαζόταν αρκετή δουλειά από την οικογένεια που ανέλαβε την μετατροπή γιατί είχε περάσει την ζωή του κοντά στην θάλασσα.

Οι άνθρωποι που ανέλαβαν να φτιάξουν την υπερκατασκευή έχουν αρκετή εμπειρία στην παραγωγή Campervan όμως ποτέ δεν είχαν ασχοληθεί με έναν Σκαραβαίο στο παρελθόν.

Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος ο εργοστασιακός, ενώ πάνω στο πλαίσιο έχει τοποθετηθεί μία ξύλινη υπερκατασκευή, με πολύ όμορφη σχεδίαση και όλες τις ανέσεις για δύο ανθρώπους.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα χαριτωμένο σχεδιαστικά και πολύ προσεγμένο σε φινίρισμα, δείχνοντας πόσο η ανθρώπινη εφευρετικότητα -και αρκετή δουλειά- μπορούν να μετατρέψουν έναν άχρηστο Σκαραβαίο του 70 σε κάτι πραγματικά μοναδικό.

Πηγή: carzine.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ