Οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα χωρίζει έναν άντρα

Έχει επικρατήσει η γυναίκα να είναι η σχεσάκιας και ο άντρας ο κάπως πιο τυχοδιώκτης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μία σχέση, την κρατάει σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό μία γυναίκα, γιατί έτσι είναι τα πράγματα.

Είναι γνωστό επίσης, ότι τις αποφάσεις περί χωρισμού, αν δεν υπάρξει φυσικά κάποιος σοβαρός λόγος, π.χ. απιστία, τις παίρνει ο άντρας γιατί οι γυναίκες όσο να πεις λίγο πιο ανασφαλείς και λίγο πιο της ρουτίνας και της συνήθειας. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που η γυναίκα είναι αυτή που δίνει το τέλος το οποίο συνήθως είναι και οριστικό και έπειτα από πολλή σκέψη.

Οι 4 βασικοί λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα χωρίζει είναι:

Βαρεμάρα: Έπειτα από κάποια χρόνια ή έστω διάστημα σχέσης, η βαρεμάρα και η ρουτίνα κάνουν τη εμφάνισή τους, αλλά αυτό συμβαίνει πολύ περισσότερο στον άντρα. Η γυναίκα καλώς ή κακώς πάντα θα θέλει να κάνει πράγματα, ταξίδια, εξόδους, αλλαγές στην εμφάνιση ή κάτι πιο δημιουργικό και πρωτότυπο. Ο άντρας από την άλλη, λατρεύει να αράζει με την καλή του, ταινιούλα άντε και καμιά πίτσα. Θα το κάνεις αυτό, αλλά όχι και συνέχεια. Στο κάτω κάτω, όλες οι γυναίκες έχουν ανάγκη κάποια στιγμή να γίνουν όμορφες και να βάλουν το καινούριο τους φόρεμα. Αυτό βέβαια είναι κάπως δύσκολο να γίνει στο σαλόνι του σπιτιού. Οπότε εκεί, αρχίζει και φεύγει σιγά σιγά.

Νιώθει παραμελημένη: Κάντα όλα, αλλά μην παραμελήσεις ποτέ τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου γιατί θα το πληρώσεις. Μπορεί λοιπόν να θεωρούμε φυσιολογικό να μην αντιληφθεί την αλλαγή στα μαλλιά σας, αλλά ποιος είπε ότι είναι και ωραίο; Ή μπορεί να δουλεύει πολύ και η δουλειά του να τον απασχολεί συνέχεια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όταν του πεις κάτι, να πρέπει να κάνει σαν τρελός. Όλοι έχουν τα θέματά τους και όλοι έχουν τα ψυχολογικά τους, αλλά σε μία σχέση υπάρχουν 2 και όταν ο ένας από αυτούς νιώθει περιττός, συνήθως την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Υπάρχει και καλύτερος και μάλλον τον έχει βρει: Οι γυναίκες είναι εγωίστριες, και επίσης τους έχουν φουσκώσει και τα μυαλά οι μαμάδες τους που επιμένουν ότι τους αξίζει κάτι πολύ καλύτερο. Αυτό είναι σωστό, σε περίπτωση που εκείνος δεν κάνει καμία προσπάθεια. Επίσης οι γυναίκες όλες συμφωνούν σε αυτό: Όταν έχει βρεθεί ο επόμενος την «κάνουν» με ελαφριά πηδηματάκια.

Για να τραβήξει την προσοχή: Κάποιες φορές, όχι λίγες, φτάνει και η γυναίκα στα όρια της. Αυτό σημαίνει, ότι εφόσον η λογική πάει περίπατο και το συναίσθημα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, αντιδρά αυθόρμητα και κάπως αψυχολόγητα. Τι κάνει λοιπόν; Ρίχνει ένα χωρισμό μπας και τον αφυπνίσει! Αν εκείνος αντιδράσει τότε έχει καλώς. Αν όχι τότε πολύ απλά το παίρνει κι εκείνη απόφαση και ψάχνει για κάτι άλλο. Και κάπως έτσι όλες οι σχέσεις τελειώνουν, ή τουλάχιστον οι περισσότερες.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ