H πρώην του, του κατέστρεψε τη ζωή. Αυτός όμως βρήκε άλλο καλύτερο τρόπο για να την εκδικηθεί

Για τους τυχερούς, ένας χωρισμός θα είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορος και ανώδυνος γίνεται.

Σίγουρα, κάποιοι από εμάς θα μπορούσαν να έχουν μια σύντομη κατάρρευση και να αρχίσουν να καίνε φωτογραφίες με το πρώην ταίρι τους ή να σπάνε διάφορα αντικείμενα που άφησαν ξεχασμένα στο σπίτι.

Ωστόσο, για τους λίγους και άτυχους όπως εμείς, ένας χωρισμός θα είναι βασανιστικά καταστροφικός, καθώς σιγά-σιγά μαθαίνουμε τα πάντα για τους πρώην συντρόφους μας που τόσο καιρό κρατούσαν κρυφά από εμάς.

Διαβάστε παρακάτω την ιστορία ενός χρήστη του reddit, του CannonballJog, ο οποίος έμεινε απόλυτα πληγωμένος από την πρώην αρραβωνιαστικιά του, την οποία περιγράφει ο ίδιος. Απολαύστε!

“Με πλήγωσες και εγώ συστηματικά θα καταστρέψω ολόκληρη τη ζωή σου”:

«Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων για την αρκετά μεγάλη δημοσίευση, αλλά είναι όλα αλήθεια και ήταν η μεγαλύτερη εκδίκηση μου.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 10 χρόνια. Αρραβωνιάστηκα με μια κοπέλα που την ήξερα για περίπου 9 χρόνια, αλλά είχαμε σχέση για περίπου 1 χρόνο. Ας την αποκαλέσουμε «Νάνσυ Παλιο&^%$#@*!»

Όλα ήταν καλά, είχε το δαχτυλίδι αρραβώνων των ονείρων της, είχαμε ένα ωραίο σπίτι μαζί, και οι δύο είχαμε σταθερή απασχόληση και τα σχέδια γάμου κανονίζονταν ομαλά. Δύο μήνες πριν από το γάμο ανακαλύψαμε ότι επρόκειτο να κάνουμε μωρό! Τέτοια ευτυχία ποτέ δεν είχα νιώσει. Τα σχέδια γάμου συνεχίστηκαν και η μεγάλη μέρα ήταν μόλις 28 ημέρες μακριά.

Έρχομαι σπίτι από την εργασία και ανακαλύπτω ότι η Νάνσυ δεν είναι σπίτι. Την καλώ για να δω αν έχει καθυστερήσει στη δουλειά και να δω τι ώρα θα γυρίσει στο σπίτι. Αλλά η Νάνσυ δεν ήταν στη δουλειά, ήταν στο σπίτι της γιαγιάς της, σε άλλη πολιτεία. Η Νάνσυ μου είπε ήρεμα ότι δεν ήθελε πια να παντρευτούμε και ότι δεν θα ερχόταν στο σπίτι.”

H πρώην του, του κατέστρεψε τη ζωή. Αυτός όμως βρήκε άλλο καλύτερο τρόπο για να την εκδικηθεί - Εικόνα1

“Απόλυτο σοκ. Τι στο καλό μόλις συνέβη; Προσπαθώ να την καλέσω, το τηλέφωνό της ήταν απενεργοποιημένο. Καλώ τη γιαγιά της, καμία απάντηση. Τι γίνεται με το γάμο; Τι γίνεται με το μωρό μας; Τι γίνεται με τα πάντα; Δεν υπάρχουν απαντήσεις. Καμία επαφή για τρεις ημέρες.

Τρεις ημέρες χωρίς αναπνοή το σώμα μου, χωρίς ενδείξεις, τίποτα. Την τέταρτη ημέρα η Νάνσυ εμφανίζεται και αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της. Δε μου λέει καμιά λέξη. Τίποτα. Φεύγει και μου στέλνει ένα email λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι μαζί μου, και πάλι χωρίς αιτιολογία.

Αρχίζω να καλώ την αδελφή της και αναρωτιέται τι στο καλό συνέβη. Η αδελφή της μου λέει ότι δεν έχει καμία ιδέα, αλλά μου δίνει τον αριθμό της μαμάς τους. Περιέργως, η Νάνσυ είπε ότι δεν είχε επαφές μαζί της, επειδή ήταν καταχρηστική και αλκοολική. Παρ “όλα αυτά καλώ τη μαμά της.

Η μαμά της μου λέει ότι είμαι ο τρίτος τυχερός που έπεσε στην παγίδα της. Η Νάνσυ έκοψε τη μαμά της από τη ζωή της, έτσι ώστε η μητέρα της δεν θα μπορούσε να καταστρέψει το παιχνίδι της Νάνσυ να αντλεί από άντρες χρήματα και πόρους. Η Νάνσυ ήταν ήδη έγκυος δύο φορές προηγουμένως και είχε ξαφνικές «αποβολές», αρπάζοντας από τα θύματά της ό, τι μπορούσε, πριν τρέξει στο σπίτι της σούπερ Χριστιανής γιαγιάς της, υποστηρίζοντας ότι την κακοποιούσαν. Έτσι η γιαγιά θα την έπαιρνε μέχρι να καταλαγιάσει η σκόνη και να έκανε ξανά το ίδιο σε κάποιον άλλον.

Τι στο καλό!

Οι εβδομάδες περνούσαν και ακόμα δεν είχα καμία επαφή με την Νάνσυ. Έχω χάσει 9 κιλά και μου έχουν κάνει παράπονα στη δουλειά μου για κακή απόδοση στην εργασία. Η οικογένειά μου είναι εξοργισμένη. Έχασαν χρήματα για τα ταξίδια του γάμου, και είμαι συγκλονισμένος. Έχασα όλες τις καταθέσεις για τα πάντα για το γάμο, δεδομένου ότι ήταν λιγότερο από 30 ημέρες πριν από την ακύρωση. Είμαι ταπί!

Έλεγξα το κοινό τραπεζικό μας λογαριασμό, λείπανε 2 χιλιάρικα. Υποθέτω ότι δεν θα πρέπει να πληρώνω την υποθήκη πια.

Αρχίζω να μαζεύω τον εαυτό μου και η θλίψη μου μετατρέπεται σε οργή. Είχα τόσο πολύ θυμό μέσα μου που έπρεπε να το περιορίσω αλλιώς θα πήγαινα στη φυλακή.

Ενάμιση μήνα μετά το χωρισμό λαμβάνω ένα μήνυμα. “Έκανα αποβολή, με στρέσαρες πάρα πολύ και η κόρη μου είναι νεκρή τώρα” ……. Κόρη? Θα έκανα μια κόρη; Εσύ με κατηγορείς γι “αυτό; Αυτό ήταν, θα πάω να σκοτώσω αυτή τη σκύλα … .. Όχι, περίμενε …. Βαθιές αναπνοές …. Θα συγκρατηθώ. Αυτή η σκύλα πρέπει να το πληρώσει.

Λίγες ημέρες με Ζάναξ και ουίσκι με ρίχνουν πάλι στη θλίψη … Επιστροφή στην οργή … Ας το κάνουμε αυτό.

Τα περισσότερα από τα πράγματα της Νάνσυ ήταν ακόμα στο σπίτι μου (το οποίο πρέπει να αποχωριστώ γιατί δε το αντέχω οικονομικά). Έχω αρχίσει να τα πακετάρω όλα και έψαχνα τρόπο για να απαλλαγώ από αυτά. Αλλά έπεσα πάνω σε μερικά πράγματα. Το βιογραφικό της και το βιβλιάριο επιταγών της σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό της.

Διάβασα το βιογραφικό της, είναι όλα βλακείες όπως όλα τα άλλα. Πάω στον υπολογιστή, δημιουργώ μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο yahoo και στέλνω μια μακρά επιστολή προς την εταιρεία της, λέγοντάς τους γραμμή προς γραμμή πώς είναι όλα ψέματα. Αισθάνομαι καλά.

Επιχείρηση καρνέ επιταγών. Έχω υπογράψει το όνομά της σε κάθε επιταγή και τα σκίζω όλα από το βιβλίο. Οδηγώ 30 λεπτά στο πιο απόμακρο μέρος της πόλης και το αφήνω σε ένα πεζοδρόμιο μπροστά από μια καφετέρια…

Πάω πίσω στο σπίτι και πετάω όλα τα πράγματά της. Κάνε μου μήνυση σκύλα. Εκτός από το laptop της, κρατώ αυτή τη βλακεία.

Δύο εβδομάδες περνούν. Με καλεί η Νάνσυ, δεν απαντώ. Ο τηλεφωνητής λέει ότι απολύθηκε λόγω περικοπών. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι αλήθεια.

Δύο εβδομάδες ακόμα περνούν και έρχονται επιστολές από έλεγχο κάποιου Εισαγγελέα για τις επιταγές της. Α, και η ανανέωση ασφάλειας για το αυτοκίνητό της. Τα έκοψα σε κομματάκια. Α, και μιας και είμαστε εδώ θα της κάνω μία αλλαγή της διεύθυνσής της για το ταχυδρομείο. Πού όμως; Το προσωρινό καταφύγιο για τους άστεγους ακούγεται καλό.

Ακούω μέσω ενός κοινού φίλου, ότι πλέον η Νάνσυ είναι χωρίς δουλειά και μένει σε φίλους και υποστηρίζεται οικονομικά από τη σούπερ Χριστιανή γιαγιά της. Πάω στο laptop της και φτιάχνω μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου yahoo που είναι μόνο κατά ένα αριθμό διαφορετικό από το πραγματικό e-mail της Νάνσυ. Στέλνω ένα email στη σούπερ Χριστιανή γιαγιά ένα βίντεο της Νάνσι να αυτοϊκανοποιείται που είχα προσωπικά φυλάξει. Έβαλα στον τίτλο του email «Γεια σου γιαγιά δες αυτό το βίντεο που έβγαλα στη δουλειά μου, ελπίζω να το ανέβασα σωστά».

Απάντηση στο email: «Είσαι αηδιαστική. Ελπίζω η νέα σου δουλειά να σε πληρώνει καλά, διότι δεν σε υποστηρίζω πια αν ενεργείς έτσι”. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Ντροπή και οικονομική καταστροφή. Τέλεια!

H πρώην του, του κατέστρεψε τη ζωή. Αυτός όμως βρήκε άλλο καλύτερο τρόπο για να την εκδικηθεί - Εικόνα2

Περνούν οι εβδομάδες και παίρνω μια κλήση από εταιρεία ενοικίασης. Τι στο καλό; Α, θέλουν πίσω όλα τα έπιπλα της Νάνσυ.

Δεν είχα ιδέα ότι ήταν νοικιασμένα στο όνομά της. Τους λέω ότι δεν τα έχω. Υποστηρίζουν ότι τους είπε ότι τα έχω. Εμμένω στη θέση μου και τους λέω ότι δεν τα έχω και δεν ξέρω πού βρίσκονται. Εκείνο το βράδυ τα καίω όλα στην αυλή. $4.200 χρωστούμενα!

Ανακαλύπτω ότι η Νάνσυ έχει μια δουλειά και, καθώς σκοπεύω να κάνω την επόμενη κίνησή μου ακούω μια μεγάλη είδηση. Η Νάνσυ έχει συλληφθεί και βρίσκεται στη φυλακή για υπεξαίρεση. Προφανώς είχε κάποια οικονομικά προβλήματα και έκλεψε $ 5 χιλιάδες από το ταμείο για τους άπορους και την πιάσανε. Ω Θεέ μου αυτό είναι σπουδαίο. Πιάστηκε μόνη της.

Μήνες περνάνε χωρίς κανένα νέο, και στη συνέχεια ακούω από έναν φίλο ότι την έβγαλε από τη φυλακή η γιαγιά της και μερικές μόλις μέρες αργότερα κατέληξε να απολογείται για ένα κακούργημα και έφαγε τρία χρόνια αναστολής μαζί με αποζημίωση.”

H πρώην του, του κατέστρεψε τη ζωή. Αυτός όμως βρήκε άλλο καλύτερο τρόπο για να την εκδικηθεί - Εικόνα3

“Πήρα την εκδίκησή μου. Θα το αφήσω εκεί, καιρός να προχωρήσω.

Λίγους μήνες αργότερα χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι μια εταιρεία και ψάχνει πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται η Νάνσυ επειδή προσπαθούν να ανακτήσουν το αυτοκίνητό της. Χαχαχα, εντάξει, ένα τελευταίο καρφί στο φέρετρο. Θα κάνω μερικές κλήσεις για να βρω τη διεύθυνση όπου διαμένει. Καλώ την εταιρεία πίσω και τους δίνω τις πληροφορίες. Με ευχαρίστησαν και μου είπαν ότι είναι πρόθυμοι να δώσουν $ 100 ανταμοιβή, αν πάρουν πίσω το αυτοκίνητο. “Όχι ευχαριστώ, αυτό είναι για μένα.”

Η Νάνσυ είναι τώρα μία εγκληματίας, άνεργη, και ανύπαντρη μητέρα ενός παιδιού που έκανε πρόσφατα με κάποιον τυχαίο τύπο. Ζει σε ένα διαμέρισμα με τον αδελφό της και τη φίλη του. Είμαι παντρεμένος σε ένα ευτυχισμένο γάμο και έχω μια όμορφη κόρη και σπουδαία ζωή.

Χθες παίρνω ένα μήνυμα στο Facebook από την Νάνσυ. “Συγχαρητήρια για το γάμο και την κόρη σου, χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένος”

Της απαντώ, “Άντε γ@#$%^& :)”, με μπλόκαρε. Η ζωή είναι ωραία. Μερικές φορές το να πέσεις χαμηλά θεραπεύει την ψυχή.”

Τι φοβερή εκδίκηση! Αν σας άρεσε αυτή η πραγματική ιστορία μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

Credit: viralthread.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ