Προστάτευε την μικρή του αδερφή από την σκληρή μητέρα τους. Και τότε αυτή κάνει το αδιανόητο…

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την μητρική αγάπη, αλλά όταν μια μητέρα κρατάει αυτή την αγάπη και δε την δίνει στα παιδιά της και μάλιστα άνευ όρων, τότε μπορεί να γίνει ακόμη και επιζήμια για αυτά.

Η μητέρα του Άλεξ και της Μπρίτνεϋ αμελούσε τα παιδιά της, αφήνοντας τον Άλεξ να προστατεύει τη μικρή του αδελφή, όπως θα κάνανε όλα τα μεγαλύτερα αδέλφια.

«Θυμάμαι ότι η παλιά μαμά μου δε μου φερόταν ωραία όταν ήμουν μικρός”, λέει ο Άλεξ. «Συνέχεια είχε καυγάδες. Δεν ήθελε να βλέπει την Μπρίτνεϋ, έτσι την έπαιρνα και την πήγαινα σε ένα μέρος όπου δεν υπήρχαν καυγάδες. »

Ο Άλεξ υπέθεσε ότι η μητέρα του έκανε συχνά χρήση ναρκωτικών. «Την είδα να καπνίζει πολύ και να μη δίνει προσοχή σε μένα και την αδελφή μου.»

Ο Άλεξ και η Μπρίτνεϋ πέρασαν ένα χρόνο σε διάφορες ανάδοχες οικογένειες, ώσπου βρήκαν την παντοτινή τους οικογένειά.

Ο Άλεξ παραδέχεται ότι η πρώτη νύχτα ήταν τρομακτική, αλλά αισθάνθηκε διαφορετικά από τις άλλες ανάδοχες οικογένειες.

“Μέχρι τότε δεν είχα δει ενήλικους που με φρόντιζαν με αυτό τον τρόπο – να με αγαπάνε τόσο πολύ…”, λέει.

Η οικογένεια ήξερε αμέσως ότι ήθελαν να υιοθετήσουν και τα δύο αδερφάκια μαζί. Χρειάστηκε μία ματιά στις φωτογραφίες τους για να καταλάβουν ότι αυτά θα ήταν τα παιδιά τους.

Μοιραστείτε το ταξίδι του Άλεξ και της Μπρίτνεϋ με τους φίλους σας για για να δείξουμε σε όλους την ομορφιά της υιοθεσίας!


Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ