Πρόταση με «μυθικό» ποσό στον Daniel Craig για να συνεχίσει να είναι ο James Bond

Η εταιρεία παραγωγής του James Bond προσέφερε το μεγαλύτερο ποσό που έχει προσφερθεί ποτέ για τον συγκεκριμένο ρόλο, στον Daniel Craig, προκειμένου να υποδυθεί τον πράκτορα 007 για δύο ακόμη ταινίες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Sony και η MGM προσέφεραν 150 εκατομμύρια δολάρια στον ηθοποιό για να κάμψουν την άρνηση του ηθοποιού ο οποίος είχε πει «όχι» σε προηγούμενη πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στην ιστοσελίδα radar που δημοσιεύει την είδηση, ο Daniel Craig βρίσκεται σε ισχυρή θέση. “Το στούντιο θέλει να κάνει τα πάντα για να τον πείσει να μείνει και να έχει έτσι το χρόνο για να βρει τον διάδοχο του, σε έξι ή επτά χρόνια “, δήλωσε μια πηγή κοντά στην υπόθεση. Μια άλλη πηγή είπε ότι οι παραγωγοί είναι έτοιμοι να του καταβάλουν το μισθό ενός βασιλιά για να τον πείσουν.

Πέρυσι, το “Spectre” υπερέβη τα 800 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις ενώ η κινηματογράφηση του επόμενου Bond αναμένεται να ξεκινήσει το 2018. Ο ίδιος ο Craig έχει πάντως κάνει βαρυσήμαντες δηλώσεις σχετικά με το ρόλο και έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα συνεχίσει.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ