Από την Πρώτη Μέρα της Σχολείο, τα Παιδιά την Κορόιδευαν. Σήμερα, απλά Την Ζηλεύουν…

 

Μία 11χρονη blogger που έχει μεγάλη παραμόρφωση στο πρόσωπο της, έχει γίνει αστέρι του youtube αφού μοιράστηκε με το διαδίκτυο τις συμβουλές ομορφιάς της. Πάσχει από AVM(arteriovenous malformation), μία σπάνια πάθηση που προκαλεί πολύ έντονο πόνο και πολύ επικίνδυνες ρινορραγίες.

Ωστόσο, το κορίτσι δεν τα παράτησε ποτέ και έχει ήδη μαζέψει αρκετά χρήματα για φιλανθρωπίες μέσα από το κανάλι της, που μετράει τον εντυπωσιακό αριθμό των 35,000 subscribers.

Αρχικά η διάγνωση έγινε όταν ήταν 6, όταν παρατήρησε αίμα να βγαίνει από την αριστερή μεριά του προσώπου της. Δύο χρόνια μετά έφτιαξε το κανάλι της, όπου δείχνει συμβουλές για μακιγιάζ στους πιστούς θαυμαστές της.

Από την Πρώτη Μέρα της Σχολείο, τα Παιδιά την Κορόιδευαν. Σήμερα, απλά Την Ζηλεύουν… - Εικόνα1

Οι γονείς της, George and Tanya, έχουν στήσει μία φιλανθρωπική οργάνωση που έχει στόχο να μαζέψει χρήματα για όσους πάσχουν από αυτή την ασθένεια.

Από την Πρώτη Μέρα της Σχολείο, τα Παιδιά την Κορόιδευαν. Σήμερα, απλά Την Ζηλεύουν… - Εικόνα2

Από την Πρώτη Μέρα της Σχολείο, τα Παιδιά την Κορόιδευαν. Σήμερα, απλά Την Ζηλεύουν… - Εικόνα3

Μαζί, έχουν μαζέψει περισσότερα από  £55,000 μέσω της JustGiving  σελίδας τους.

Αρχικά είχε τρομάξει πάρα πολύ και ένιωθε άσχημα για τον εαυτό της, αλλά μετά συνειδητοποίησε πόσα πολλά πράγματα μπορεί να κάνει. Την ρωτούν συχνά τι έχει πάθει το πρόσωπό της, αλλά πλέον δεν ενοχλείται από τις αντιδράσεις τους.

Παλιά κοιτούσε τον καθρέφτη και δεν αναγνώριζε το πρόσωπό της, τώρα όμως έχει αποδεχτεί τον εαυτό της όπως είναι.

Τα συμπτώματα της ασθένειάς της την αναγκάζουν να λείπει από πολλές ασχολίες του σχολείου όπως και τρόπους διασκέδασης που δηλώνει ότι της λείπουν.

Από την Πρώτη Μέρα της Σχολείο, τα Παιδιά την Κορόιδευαν. Σήμερα, απλά Την Ζηλεύουν… - Εικόνα4

«Εάν συγκεντρωθείς πολύ στα αρνητικά δεν πρόκειται να χαρείς τη ζωή. Είναι σημαντικό να παραμένεις θετικός και να μπλοκάρεις όλη την αρνητική ενέργεια από τη ζωή σου. Εάν πιστεύεις στον εαυτό σου. θα ζήσεις μια χαρούμενη ζωή.»

 
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ