Η πρώτη συνέντευξη του Στάθη Σχίζα: Το άγνωστο δράμα και ο καρκίνος που «χτύπησε» την οικογένειά του

Καθόλου τυχαία η κίνηση του μεγάλου νικητή του Survivor, Στάθη Σχίζα, να δώσει τα χρήματα που κέρδισε σε παιδιά με καρκίνο.

Θα είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών, αφού κατάφερε να ξεχωρίσει στο φετινό Survivor 5, κλείνοντας την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ο κόσμος ανέδειξε τον Στάθη Σχίζα ως τον μεγάλο νικητή.

Ο παίκτης σοκαρίστηκε από το αποτέλεσμα και έχοντας βαθιά ευγνωμοσύνη στον κόσμο, βρέθηκε την Πέμπτη 7/7 στο “Love it” και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Μάλιστα, αποκάλυψε τον λόγο, που αποφάσισε να δώσει μέρος του επάθλου σε παιδιά με καρκίνο, μιας και είχε περάσει την ασθένεια και η μητέρα του και μια επίσκεψη στον Άγιο Σάββα αρκούσε να ευαισθητοποιήσει τον Στάθη Σχίζα ακόμη περισσότερο.

Τι δήλωσε για τη νίκη του

«Νομίζω συνέβη σε κάποιον άλλον, ακόμη δεν έχω πιστέψει ότι νίκησα. Είναι τεράστιο το συναίσθημα! Είχα πολύ άγχος στον τελικό, έπαθα πολιτισμικό σοκ. Είναι συγκλονιστικό να σε αγαπάνε τόσο πολύ. Απομακρυνθήκαμε με τον Άρη μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε κάποιον μεγάλο τσακωμό. Ο ανταγωνισμός μας ήταν θεμιτός και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα στο Survivor δεν με ενδιέφερε να κάνω ίντριγκα ούτε reality» ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Για τη δωρεά μέρους του επάθλου του από το Survivor 5

Συγκίνηση προκάλεσαν η εξής εξομολόγηση του Στάθη Σχίζα: «Είχα πει πως μόνο αν κατακτήσω το έπαθλο θα βγω να πω στον κόσμο τι θα κάνω τα χρήματα. Είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος στο κομμάτι με τα παιδάκια. Είχα βρεθεί μια φορά που έκανε η μητέρα μου χημειοθεραπείες στον Άγιο Σάββα και κατά λάθος βρέθηκα στην πτέρυγα με τα παιδάκια… Αυτά τα παιδάκια είναι οι πραγματικοί ήρωες, εμείς είμαστε απλά παίκτες reality, τελεία. Αυτά θέλουν τη στήριξή μας. Θέλω να τα στηρίξω και με την παρουσία μου».

Δείτε το βίντεο

Για τα σχόλια “Δάντης εναντίον Αλεξάνδρας”

«Όπως μπήκα στο παιχνίδι έτσι βγήκα και είμαι περήφανος για αυτό. Δεν άλλαξε ο χαρακτήρας μου. Τα σχόλια “Δάντης εναντίον Αλεξάνδρας” προσβάλλουν λίγο εμάς. Αυτό η αλήθεια είναι ότι λίγο με πείραξε. Εννοείται ότι θα έχουμε στήριξη από τους ανθρώπους μας, αλλά πέντε μήνες εμείς εκεί τι κάναμε; Με την Αλεξάνδρα ήταν όλο τόσο αυθόρμητο, είχαμε πει μόνο αν θα βγει στην επικοινωνία… Στο πρώτο έπαθλο είχε βγει ως φίλη. Μόλις την είδα σε βίντεο κλήση ήταν αυθόρμητο. Φαντάσου πόσο πολύ την αγαπάω που δεν με νοιάζει να το μάθει όλη η Ελλάδα», αναφέρθηκε επίσης από τον Στάθη Σχίζα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ