Πρώτο Πάσχα ως μαμά η Σπυροπούλου: Ποια είναι τα δώρα που πήρε και η λαμπάδα με το όνομα του μικρού της γιου

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το φετινό Πάσχα και οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τους περισσότερους. Ανάμεσά τους και η νέα “μαμά” Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία θα κάνει για πρώτη φορά Πάσχα και Ανάσταση με τον γιό της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, σε προσωπικό επίπεδο, καθώς πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ενώ παντρεύτηκε και με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο ερχομός του γιου τους έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του αγαπημένου ζευγαριού με τη νέα τους καθημερινότητα να είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτόν με την παρουσιάστρια να απέχει και από την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και έτσι μοιράστηκε μαζί μας τις προετοιμασίες για το πρώτο Πάσχα με τον γιο της, αποκαλύπτοντάς μας τα ιδιαίτερα δώρα που δέχτηκε για τον μικρό της, αλλά και την πρώτη του λαμπάδα με το όνομα, Βλάσσης το οποίο θα πάρει ο γιος της σε λίγο καιρό.

Δείτε την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Έτοιμη για το 1ο Πάσχα ως μαμά η Σπυροπούλου: Τα ιδιαίτερα δώρα και η λαμπάδα με το όνομα του μικρού της γιου - Εικόνα 1

Έτοιμη για το 1ο Πάσχα ως μαμά η Σπυροπούλου: Τα ιδιαίτερα δώρα και η λαμπάδα με το όνομα του μικρού της γιου - Εικόνα 2

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διασκέδασαν με Ρέμο και Γαρμπή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ