Ψηλός και γοητευτικός: Ο «άγνωστος» σύζυγος της Ζήνας Κουτσελίνη και η κούκλα κόρη τους σε μια σπάνια φωτό

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι μια γυναίκα που πέρασε από πολλές διευθυντικές θέσεις καναλιών και «έστησε» ακόμα περισσότερους παρουσιαστές.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έκανε την ανατροπή και χρησιμοποίησε τις γνώσεις που «χάριζε» στους άλλους, για να «φτιαχτεί» η ίδια και πολύ καλά έκανε. Έτσι, κατάφερε να αναστήσει την ζώνη του Star με τις «Αλήθειες» της. Την παρακολουθούμε πλέον καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Star, όπου παρουσιάζει με επιτυχία την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είναι μία από τις πιο έμπειρες της γενιάς της και μετρά πολλά χρόνια πορείας στον χώρο των media. Δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια ο σύζυγός της Αντώνης Παπασταθόπουλος

Ζήνα Κουτσελίνη: Ο σύζυγος της παρουσιάστριας και η υπέροχη κορούλα τους

Η Ζήνα Κουτσελίνη μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας με τον Αντώνη Παπασταθόπουλο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2002, ενώ τον Οκτώβριο του 2010 ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους, Ευσταθία- Μαρία.

Για την σχέση με τον σύζυγό της, μετά τον ερχομό της κόρης τους, η ίδια δήλωσε πως:

«Δεθήκαμε περισσότερο. Γίναμε μια γροθιά, ειλικρινά. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση στη σχέση μας και αυτό είναι που μας κρατούσε κοντά, ακόμη και όταν οι προσπάθειές μας για παιδί έπεφταν στο κενό. Μαζί το παλέψαμε, μέχρι τέλους!».

Ψηλός και γοητευτικός: Ο «άγνωστος» σύζυγος της Ζήνας Κουτσελίνη και η κούκλα κόρη τους σε μια σπάνια φωτό - Εικόνα 1

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zina Koutselini (@zina_koutselini)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ