Ραχήλ κατηγορεί Τσίπρα ότι την απέκλεισε από τα ΜΜΕ

Αλέξης Τσίπρας
Ραχήλ Μακρή

Κριτική στα ΜΜΕ και στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το κακό αποτέλεσμα της Λαϊκής Ενότητας άσκησε η Ραχήλ Μακρή, κατηγορώντας μάλιστα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι με non paper προκάλεσε τον αποκλεισμό της από τα Μέσα.

«Δεν μου προξένησε καμία έκπληξη», ανέφερε η κ. Μακρή, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα. «Όλο το μιντιακό σύστημα από την πρώτη στιγμή είχε επιτεθεί απέναντι στη Λαϊκή Ενότητα και τα στελέχη της, και παραποιώντας πράγματα αλλά και γραφικοποιώντας τα στελέχη αυτά», συμπλήρωσε, σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

«Εμένα που με παρακαλούσαν παλιότερα να βγω στα τηλεοπτικά πάνελ, επί δύο εβδομάδες δεν δέχτηκα ούτε ένα τηλέφωνο, δηλαδή τραγικό! Γνωρίζω ότι υπήρχε non paper από το Μαξίμου και από τον κ. Τσίπρα για αποκλεισμό από όλα τα ΜΜΕ για μένα προσωπικά», συνέχισε.

Μικροεκνευρισμός επικράτησε όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής, Χριστίνα Λαμπίρη, επιχείρησε με χιούμορ να ζητήσει από την κ. Μακρή να μη μιλάει πάνω στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ώστε το κοινό να μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. «Μη μου παθαίνετε κι εσείς Κωνσταντοπούλου…», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά δεν σας επιτρέπω. Εντάξει, τα καταφέρατε και δεν είμαστε στη Βουλή, τι άλλο θέλετε;», ήταν η απάντηση της Ραχήλ Μακρή.

Δείτε το βίντεο…

 
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ