Ρεγγίνα Μακέδου για χημειοθεραπείες: «Ξέρεις τι είναι να βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη παραμορφωμένο;»

Επικαιρότητα

Η Ρεγγίνα Μακέδου προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram το απόγευμα της Τρίτης 17 Ιανουαρίου. Η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του DWTS, η οποία δίνει τον δικό της αγώνα ενάντια στη λευχαιμία, δημοσίευσε δύο συγκλονιστικά στιγμιότυπα.

Πιο συγκεκριμένα, επέστρεψε με μία νέα δημοσίευση και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram δύο εικόνες από το «πριν» και το «μετά» της χημειοθεραπείας, συνοδεύοντας τις εικόνες από ένα μακροσκελές και συγκινητικό κείμενο.

«Δες τις δυο φωτογραφίες! Ξέρεις τι είναι φάρμακο? Χημεία? Κορτιζόνη? Ξέρεις τι είναι εκτός από όσα τραβάς να βλέπεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη παραμορφωμένο? Πολλά κορίτσια που περνάνε κάποιο πρόβλημα και παραμορφώνεται από τα φάρμακα το πρόσωπο τους μου στέλνουν μηνύματα απεγνωσμένα! Πάντα λέω κοίτα την υγεία σου η εμφάνιση έρχεται δεύτερη, όμως τις καταλαβαίνω… και μετά λέω θα γίνει ξανά όπως πριν… και μένα μου τα παν άλλες κοπέλες που το πέρασαν, κοίτα να γίνεις καλά και όλα σιγά σιγά με τον καιρό θα αρχίσουν να επανέρχονται! Πρώτα όμως η υγεία μας! Το πρόσωπο μου έχει παραμορφωθεί ξανά και ξανά και ξανά… δεν μου ήταν ευχάριστο όχι! Πίστευα όμως τα κορίτσια που μου έδιναν δύναμη και εγώ θέλω εσύ να πιστέψεις εμένα!!! Και τα μαλλιά θα βγουν και το πρόσωπο θα φτιάξει συγκεντρώσου στον αγώνα σου και όχι στην εμφάνιση σου σε παρακαλώ!!! Άλλωστε είσαι πάντα όμορφη δες το!!!» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου, συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)

 

Ρεγγίνα Μακέδου για χημειοθεραπείες: «Ξέρεις τι είναι να βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη παραμορφωμένο;» - Εικόνα 1

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ