Ρένα Μόρφη: «Γέννησα πριν 4 μήνες. Δεν έχω τη συγκατάθεση αυτού του ατόμου, αισθάνομαι αμήχανα με το θέμα»

Την Ρένα Μόρφη την γνωρίσαμε ως μέλος του συγκροτήματος Imam Baildi το 2010, ενώ ακολούθησε solo καριέρα από το 2016 και έπειτα.

Το 2016, κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Σούλη Ανατολή». Η Σούλη Ανατολή είναι μια φανταχτερή, λαϊκή ντίβα αλλά και το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε η γιαγιά της όταν ήταν τραγουδίστρια στο Βόλο τη δεκαετία του 1950.

Η Ρένα Μόρφη ήταν καλεσμένη στο Dot και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο παιδί που απέκτησε με τον σύζυγό της, Ορέστη Φαληρέα, πριν από τέσσερις μήνες.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη  για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της.

Ρένα Μόρφη: «Γέννησα πριν 4 μήνες. Δεν έχω τη συγκατάθεση αυτού του ατόμου, αισθάνομαι αμήχανα με το θέμα» - Εικόνα 1

«Η μητρότητα καινούργια όπως είναι για όλους τους γονείς. Είναι πρωτόγνωρο. Προσπάθησα να είμαι πολύ διακριτική και στην εγκυμοσύνη. Κάπως είμαι ακόμα λίγο αμήχανη με το θέμα. Αισθάνομαι ότι δεν έχω τη συγκατάθεση αυτού του ατόμου. Η πολύ νέα γενιά έχει μία επαφή με τη δημόσια ζωή που εμείς δεν την είχαμε και δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό. Μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ», είπε.

«Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να ηχογραφήσω κάτι με τη γιαγιά μου», πρόσθεσε εξηγώντας ότι από εκείνη προήλθε το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο.

Μιλώντας για τα πρώτα της βήματα, ανέφερε ότι ο Φοίβος Δεληβοριάς την είχε απορρίψει.

«Ο Φοίβος Δεληβοριάς στην αρχή με απέρριψε. Παρότι είχαμε φιλική σχέση, πήγα σε μία οντισιόν και ο άνθρωπος ήταν επαγγελματίας. Ήμουν 19 ετών και μου είπε “Φίλη Ρένα δεν είσαι έτοιμη”. Το πήρα πολύ βαριά γιατί ήμουν φοβερά νέα και είχα στεναχωρηθεί για ένα βράδυ. Βέβαια μετά το κατάλαβα ότι δεν ήμουν έτοιμη. Επικεντρώθηκα στις σπουδές μου. Δούλευα μαζί του στις παραστάσεις του και όταν ήταν άρρωστος έκανα την πρόβα. Και είπε κάποια στιγμή ο μάνατζερ να μου δώσουν την ευκαιρία να τραγουδήσω».

Τέλος, η Ρένα Μόρφη αναφερόμενη στον σύζυγό της, Ορέστη Φαληρέα, που προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο, είπε:

«Στη αρχή υπήρχε η φοβία γιατί υπάρχει μία νόρμα ότι μόλις γίνεται κάτι τέτοιο όλοι πλακώνονται. Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο και πιο ωραίο για τον δικό μου χαρακτήρα να έχω κοινά και να μιλάω την ίδια γλώσσα. Ειδικά στις κακουχίες που είχαμε στις περιοδείες. Ο γάμος μας μαθεύτηκε 4 χρόνια μετά και πάλι κατά λάθος».

Ρένα Μόρφη: «Γέννησα πριν 4 μήνες. Δεν έχω τη συγκατάθεση αυτού του ατόμου, αισθάνομαι αμήχανα με το θέμα» - Εικόνα 2

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ