Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Η εκπαίδευση χωρίς ανθρωπιά είναι αμάθεια, δείτε τον Τραμπ που παρέμεινε ηλίθιος»

Το ίδιο βράδυ που ο Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στο Λος Άντζελες από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τον «άρπαξε» στο στόμα του, από την άλλη πλευρά της πόλης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Fulfillment Fund, μιας οργάνωσης που προάγει την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στην ομιλία του ο Ντε Νίρο επεσήμανε πως «η εκπαίδευση σε κολέγια είναι σημαντική, αλλά η εκπαίδευση χωρίς ανθρωπιά είναι αμάθεια. Κοιτάξτε τον Πρόεδρό μας. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας, έχει λάβει ποιοτική εκπαίδευση, αλλά παραμένει ένας ηλίθιος».

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Η εκπαίδευση χωρίς ανθρωπιά είναι αμάθεια, δείτε τον Τραμπ που παρέμεινε ηλίθιος» - Εικόνα 2

Όταν ένας από τους ακροατές αντέδρασε ακούγοντας το όνομα τού Τραμπ ο ηθοποιός απάντησε: «όχι, μη γιουχάρεις μωρό μου. Αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, συγγνώμη. Δεν έχει καμία αίσθηση ανθρωπιάς ή συμπόνιας». Και συμπλήρωσε πως δεν προσπαθεί να μετατρέψει ένα μη πολιτικό γεγονός σε πολιτικό.

«Αλλά όσο η ηγεσία της χώρας μας είναι τόσο φρικτή και τόσο διεφθαρμένη, θα μιλάω ανοιχτά όπου βρίσκομαι. Η σιωπή ενάντια σε έναν τέτοιο κακοποιό σε κάνει συνένοχο και απόψε, είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί ο Τραμπ αντιμετωπίζει την εκπαίδευση ως παπαγαλία, έναν τρόπο να αποκτάς χρήματα σε βάρος των κορόιδων».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ