Ρώσος νταής κατεβαίνει για να πουλήσει τσαμπουκά. Όταν όμως είδε ποιος άνοιξε το παράθυρο…

Τα νεύρα και ο εκνευρισμός εν ώρα οδήγησης είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να εκφράσουν τον θυμό τους, που είναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα, σε τέτοιες καταστάσεις συνήθως χάνουν τον έλεγχο. “Τα παίρνουν στο κρανίο” σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Όταν, μάλιστα, τέτοιοι άνθρωποι βρίσκονται πίσω από το τιμόνι μπορούν να λειτουργήσουν ως φονικά όπλα.

Τα μαθήματα διαχείρισης θυμού θεωρούνται ζωτικής σημασίας για αυτούς τους ανθρώπους για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τα δικαστήρια και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν στην ζωή τους. Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς να μάθουν και να εξασκήσουν κάποιες πρακτικές, ώστε να μπορέσουν να ελέγξουν τον θυμό τους. Η ανοχή στην οργή τους δεν είναι λύση.

Στο παρακάτω βίντεο που τραβήχτηκε στην Ρωσία, θα δείτε έναν εξοργισμένο οδηγό να βγαίνει έξω από το αυτοκίνητό του έτοιμο να ξεκινήσει καυγά με έναν άλλον οδηγό. Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι αυτός ο τύπος δεν έχει αναπτύξει καμία τεχνική για να ελέγχει τον θυμό του. Ο οδηγός του φορτηγού, με έναν πολύ έξυπνο τρόπο, κατεβάζει αντί το δικό του, το παράθυρο της πίσω θέσης! Η συνέχεια είναι ξεκαρδιστική, αφού ο άντρας που είναι έτοιμος να πουλήσει τσαμπουκά μιλάει με… τον σκύλο!

via
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ