Η Σάντρα Μπούλοκ δακρύζει μιλώντας για τις υιοθετημένες αγάπες της ζωής της

Άνοιξε την καρδιά της και ξέσπασε σε δάκρυα η Σάντρα Μπούλοκ μιλώντας στο «Today» για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τα υιοθετημένα της παιδιά: τον 8χρονο Λούις, τον οποίο υιοθέτησε το 2010 και την 6χρονη Λάιλα, που την υιοθέτησε το 2015.

Ήταν το 2006 όταν η Μπούλοκ και ο τότε σύζυγός της, Τζέσε Τζέιμς, αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη διαδικασία υιοθεσίας για τον μικρό Λούις που ήταν μόλις 3 μηνών. «Τον κοίταξα και είπα: ‘Εδώ είσαι λοιπόν. Είναι σαν… σαν να ήταν πάντα εκεί. Είναι σαν να ταίριαζε ακριβώς στην αγκαλιά μου. Με κοίταξε στα μάτια και ήταν απλά… φρόνιμο. Το παιδί μου ήταν φρόνιμο».

Το ζεύγος Μπούλοκ – Τζέιμς χώρισε λίγα χρόνια μετά λόγω απιστίας του συζύγου και η 53χρονη σήμερα σταρ του Χόλιγουντ ολοκλήρωσε την υιοθεσία ως μονογονεϊκή οικογένεια.

CONGRATULATIONS SANDRA 💕 • I'm so happy for her 🙌🏻 • #sandrabullock

A post shared by Sandra Bullock (@sandrabullockco) on

Από τότε η ηθοποιός αγόρασε ένα σπίτι στην Νέα Ορλεάνη και έχει δωρίσει χιλιάδες δολάρια σε ένα τοπικό γυμνάσιο που καταστράφηκε από τον τυφώνα, κοντά στο μέρος που γεννήθηκε ο Λούις.

Η Μπούλοκ χρεώνει την ιδέα της υιοθέτησης ενός ακόμη παιδιού στον ίδιο τον Λούι, όταν παρενέβη σε ένα δείπνο για να ανακοινώσει πως «θα έχουμε σύντομα ένα μωρό».

Η Σάντρα Μπούλοκ δακρύζει μιλώντας για τις υιοθετημένες αγάπες της ζωής της - Εικόνα 2

Περίπου τρία χρόνια αργότερα, η Λάιλα έγινε το νέο μέλος της οικογένειάς της.  «Ελπίζω πως η ιστορία μου θα δώσει στους ανθρώπους να καταλάβουν πω δεν υπάρχει τέλος στην προσπάθεια. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά που είναι έτοιμα να γίνουν το παιδί σας», δήλωσε η Μπούλοκ. «Θα είστε για πάντα γονιός από τη στιγμή που θα δεχτείτε την αγάπη αυτού του παιδιού».

athensvoice.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ