Σφoδρό τpoχαio για τον τράπερ Trannos, ακριβώς 1 χρόνο μετά τον θάνατο του Mad Clip

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο γνωστός τράπερ Trannos, ο οποίος τραυματίστηκε αργά τη νύχτα της Παρασκευής (2/9), σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της oδού Καλύμνου.

Όπως αναφέρει το notia.gr, στο τροχαίο, ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και το τζιπ του Trannos. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αστυνομικοί και ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματίες τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα.

Σoκαpιστικές εικόvες: Σφoδρό τpoχαio για τον τράπερ Trannos, ακριβώς 1 χρόνο μετά τον θάνατο του Mad Clip - Εικόνα 1

Ο μάνατζερ του τράπερ με stories στο instagram επιβεβαίωσε το γεγονός και ανακοίνωσε πως οι επόμενες εμφανίσεις του θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας.

«Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες, ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης», έγραφε η ανακοίνωση του μάνατζερ του τράπερ Trannos.

Σoκαpιστικές εικόvες: Σφoδρό τpoχαio για τον τράπερ Trannos, ακριβώς 1 χρόνο μετά τον θάνατο του Mad Clip - Εικόνα 2

Σoκαpιστικές εικόvες: Σφoδρό τpoχαio για τον τράπερ Trannos, ακριβώς 1 χρόνο μετά τον θάνατο του Mad Clip - Εικόνα 3

Αξίζει να σημειωθεί πως το σημείο που έγινε το τρακάρισμα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο που πριν από ένα χρόνο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip και σύμφωνα με μαρτυρίες πολλοί θαυμαστές του με μεγάλες ταχύτητες περνούσαν από το σημείο που σκοτώθηκε παίζοντας δυνατά τα τραγούδια του.

Στη φωτογραφία φαίνεται ένα από τα αυτοκίνητα που έχει διαλυθεί κυριολεκτικά, ενώ έχει ξεκολλήσει η μηχανή του.

Σoκαpιστικές εικόvες: Σφoδρό τpoχαio για τον τράπερ Trannos, ακριβώς 1 χρόνο μετά τον θάνατο του Mad Clip - Εικόνα 4

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ