Συγκινεί ο Αντετοκούνμπο: «Χωρίς Γκάλη δεν θα υπήρχε Σπανούλης και χωρίς εσένα δεν θα υπήρχε Γιάννης»

Γιάννης Αντετοκούνμπο για Σπανούλη: Τους τίτλους τέλους μιας τεράστιας καριέρας έγραψε ο μεγάλος Βασίλης Σπανούλης. Ο Αντετοκούνμπο έστειλε ένα μήνυμα στον εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Kill Bill.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία μεγάλη συνέντευξη Τύπου για το “αντίο” του Βασίλη Σπανούλη. Ο Αντετοκούνμπο έκανε εμφάνιση έκπληξη μέσα από βίντεο για τον εμβληματικό αρχηγό των Πειραιωτών. Ο Greek Freak αποθέωσε τον θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ και τόνισε πως προσπαθεί να τον διαδεχθεί, όπως έκανε κι εκείνος στον Νίκο Γκάλη.

Στο βίντεο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γεια σου Βασίλη. Κατ’ αρχάς θέλω να σου πω ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για το μπάσκετ, για όσα έχεις κάνει και για εμένα… Αυτή τη νοοτροπία που έχεις, λίγοι την είχαν… Και γι’ αυτό ήσουν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Και αυτό προσπαθώ να κάνω εγώ ο ίδιος. Δεν ήταν το ταλέντο, δεν ήσουν ο πιο ψηλός, δεν ήσουν ο πιο γρήγορος, δεν ήσουν ο πιο δυνατός, αλλά δούλευες σκληρά.

Ήμουν στην Εθνική μαζί σου για έναν χρόνο και έμαθα πάρα πολλά από εσένα. Οπως κι εσύ πήρες τη σκυτάλη από τον Νίκο (Γκάλη), προσπαθώ να πάρω τη σκυτάλη από εσένα και να συνεχίσω αυτή τη νοοτροπία και να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ. Όπως μάθαμε πάρα πολλά από τον Γκάλη, έχουμε μάθε και από εσένα. Χωρίς Νίκο δεν θα υπήρχε Βασίλης και χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης! Ευχαριστούμε Βασίλη».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ