Συγκίνηση για την μικρή Αλεξία: Εκδήλωση στήριξης και αγάπης στη 10χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

 

Μικρή Αλεξία: Πρόκειται για τη 10χρονη, που είχε δεχθεί μία αδέσποτη σφαίρα. Για την ίδια διοργανώθηκε εκδήλωση στήριξης και αγάπης.

Μικρή Αλεξία: Λεπτομέρειες για την εκδήλωση

Μία συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Στόχος ήταν η στήριξη της οικογένειας της μικρής Αλεξίας. Η περίπτωσή της είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Το Πάσχα του 2019 είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα, στο σπίτι της, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Η ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κοκκίνου, διοργάνωσε στη δημοτικό στάδιο Κοκκίνου τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή των ομάδων ΑΕΚ Χαλκίδος, ΑΕ Ορχομενού, Νίκη Λαφυστίου.

Παρούσα στην εκδήλωση, η 10χρονη:

Η μικρή Αλεξία ήταν εκεί, με την οικογένειά της, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους. «Αυτό το κορίτσι με αυτό το χαμόγελο και το βλέμμα δίνει μαθήματα ζωής σε όλους μας. Ο πάτερ Αλέξιος μίλησε για βελτίωση που δεν περίμεναν ούτε οι γιατροί ,για ένα θαύμα. Ευχή όλων μας το θαύμα να ολοκληρωθεί και σε λίγο καιρό αυτό το πανέμορφο πλάσμα να μπορεί να στέκεται στα πόδια του. Είμαστε σίγουροι πως με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρει», τόνισαν οι διοργανωτές.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση για τη μικρή Αλεξία:

Συγκίνηση για την μικρή Αλεξία: Εκδήλωση στήριξης και αγάπης στη 10χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα - Εικόνα 1 Συγκίνηση για την μικρή Αλεξία: Εκδήλωση στήριξης και αγάπης στη 10χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα - Εικόνα 2 Συγκίνηση για την μικρή Αλεξία: Εκδήλωση στήριξης και αγάπης στη 10χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα - Εικόνα 3 Συγκίνηση για την μικρή Αλεξία: Εκδήλωση στήριξης και αγάπης στη 10χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα - Εικόνα 4 Συγκίνηση για την μικρή Αλεξία: Εκδήλωση στήριξης και αγάπης στη 10χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα - Εικόνα 5 Συγκίνηση για την μικρή Αλεξία: Εκδήλωση στήριξης και αγάπης στη 10χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα - Εικόνα 6 Συγκίνηση για την μικρή Αλεξία: Εκδήλωση στήριξης και αγάπης στη 10χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα - Εικόνα 7 Συγκίνηση για την μικρή Αλεξία: Εκδήλωση στήριξης και αγάπης στη 10χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα - Εικόνα 8

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ