Η Συγκινητική Ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τα Αδέσποτα! (pic)

pets

Το Ποστάρισμα Χατζηγιάννη Με Την Σκυλίτσα Του!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, έστειλε το δικό του μήνυμα υπέρ της υιοθέσιας αδέσποτων ζώων. “Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων. Ας ανοίξουμε μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης στα εγκαταλελειμμένα αδέσποτα που λαχταρούν πίσω από τα σύρματα των καταφυγίων την ανθρώπινη ζεστασιά και φροντίδα μας”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Συγκινητική Ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τα Αδέσποτα! (pic) - Εικόνα 2

Η Ζάννη είναι μια υπέροχη σκυλίτσα, 8 ετών, την οποία είχε βρει με τη σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια, πριν από χρόνια στα βουνά της Εύβοιας, κουταβάκι, να περιφέρεται στο δρόμο αδέσποτη. Φυσικά την πήραν σπίτι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Κάποια όμως στιγμή, μετά από ένα αναγκαστικό χειρουργείο στη σπονδυλική της στήλη, λόγω πάθησης που εμφάνισε, η σκυλίτσα δεν περπάτησε ξανά. Το αμαξίδιο, που μετακινείται, το έχει φτιάξει ο Βασίλης Τζιγκούρας, ο οποίος της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να χαρεί τη ζωή.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένας υπέροχος, γλυκός άνθρωπος και ταλαντούχος καλλιτέχνης. Άνθρωπος με ενσυναίσθηση. Χαμηλών τόνων, χωρίς να κάνει τα πάντα για να βγει στην κάμερα. Έχει γίνει χορτοφάγος για ιδεολογικούς λόγου, αναφέροντας ότι είναι ανακουφιστικό να μην τρώει κρέας.

“Έκοψα το βοδινό, το χοιρινό, στο τέλος έκοψα το κοτόπουλο. Αν το σκεφτεί πιο οικουμενικά και οικολογικά είναι εξαγνιστικό, ανακουφιστικό. Το ότι είναι έμβια όντα που τους αξίζει να ζουν ελεύθερα και εξασφαλισμένα. Σέβομαι όμως και όσους επιλέγουν να τρώνε κρέας”, είχε αναφέρει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Η Συγκινητική Ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τα Αδέσποτα! (pic) - Εικόνα 3

Η Συγκινητική Ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τα Αδέσποτα! (pic) - Εικόνα 4

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ