Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έκανε πρόταση γάμου, είπα όχι. Είναι ιχθυέμπορος, σιχαίνομαι τα ψάρια» (βίντεο)

Η Σύλβια Δεληκούρα βρέθηκε στην εκπομπή “The 2Night Show” και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή δίπλα στον σύντροφό της, Δημήτρη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «ο Ορφέας είναι 8 στα 9 τώρα και είμαστε λίγο στην τρέλα. Τα παιδιά είναι πιο έντονα. Πηγαίνει τρίτη δημοτικού και διαβάζουμε συνεχώς, έχει πάρα πολλά μαθήματα. Δεν διαβάζει από μόνος του πολύ, εγώ τρέχω από πίσω με τα βιβλία σαν την τρελή. Προσπαθεί πολύ όμως, είναι πολύ καλός στις ξένες γλώσσες. Ξεκίνησε με Αγγλικά – Γαλλικά».

Και συμπλήρωσε η Σύλβια Δεληκούρα «νομίζω πως εγώ είμαι η τρελή και το παιδί μου είναι φυσιολογικό, μόνο που έχει μια τρελή μάνα. Ό,τι ζητάει είναι αυτά που ζητάει κι ένα παιδί της ηλικίας του».

Για τον σύντροφό της, επεσήμανε «είναι ιχθυέμπορος κι έχω ακόμα πρόβλημα γιατί δεν τα τρώω τα ψάρια, τα σιχαίνομαι (…) Αρχικά δεν ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά είχα υιοθετήσει ένα σκυλάκι. Ο πατέρας μου, μου είχε πει: “Καλά, εσύ δεν θα κάνεις παιδάκι;” Και του έλεγα “ορίστε έχω παιδί”, με κοίταζε και γελούσε (για τον σκύλο) και μετά από 7 μήνες έμεινα έγκυος».

Η Σύλβια Δεληκούρα έμεινε έγκυος λίγους μήνες μετά τη γνωριμία με τον σύντροφό της

Όσον αφορά την πρώτη συνάντηση με τον σύντροφό της, η Σύλβια Δεληκούρα σημείωσε «γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα, σε μια κοινή παρέα, που μάλλον δεν περνούσε ωραία, όπως δεν περνούσα κι εγώ (…) Του μίλησα εγώ πρώτη και τον ρώτησα τι ζώδιο είναι. Μου απάντησε με μπάσα φωνή ότι είναι Ταύρος κι έφυγε. Μετά όμως με κυνήγησε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και το παιδί ήρθε στους 6 μήνες».

 

Η άρνηση της Σύλβιας Δεληκούρα να παντρευτεί

Και προσθέτει «δεν έχουμε παντρευτεί με τον Δημήτρη. Τώρα αρέσει σε εμένα ο γάμος, αλλά δεν θέλει εκείνος. Δεν ξέρω πώς το έχει κάνει αυτό το πράγμα. Όταν μου έκανε την πρόταση γάμου ο Δημήτρης, πολύ ωραία και πολύ συγκινητικά όλα αυτά, του είπα Όχι. Δεν ήθελα να παντρευτώ, δεν ξέρω… Δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικά και όλα αυτά που γίνονται στον γάμο. Παρ’ όλα αυτά το δέχτηκε. Θέλω να πω όμως και κάτι που δεν το έχω ξαναπεί… Εγώ, κρυφά έκανα πρόβα νυφικού. Μετά όμως έμεινα έγκυος και άρχισε να φαρδαίνει το πράγμα. Οπότε λέω τώρα τι γάμο να κάνω που θα είμαι έγκυος και δεν θα μπορώ να πιώ και να χωνέψω. Όταν ήρθε ο γιος μας ο Ορφέας, είπα πως δεν μπορώ να μπω τώρα σε διαδικασία γάμου. Κι έχω τον Ορφέα τώρα που ζητά να δει φωτογραφίες από τον γάμο μας. Τώρα του εξηγήσαμε ότι δεν έχουμε παντρευτεί».

Σχετικά με τα ωράρια, η Σύλβια Δεληκούρα τόνισε ότι «έχει τα ωράρια τραγουδιστή. Για να φύγουμε πρέπει να γίνει ειδικό πρόγραμμα και αν αγαπάς και αυτό που κάνεις δεν φεύγει και ποτέ. Στην ιχθυόσκαλα του λένε πόσο ωραία μυρίζουν τα ρούχα του. Τα πλένω με τα χεράκια μου, τα βάζω μόνα τους στο πλυντήριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ