Σήμανε συναγερμός – Άνοιξαν τάφο και έκλεψαν σορό γυναίκας

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι διωκτικές Αρχές, μετά την καταγγελία για κλοπή σορού από κοιμητήριο, που βρίσκεται στην περιοχή του παλιού δρόμου Αγίων Τριμιθιάς-Κοκκινοτριμιθιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, νεκροθάφτης που μετέβη στο κοιμητήριο, υπέστη σοκ όταν αντιλήφθηκε τάφο γυναίκας που είναι νεκρή εδώ και τέσσερα χρόνια, ανοιχτό και από μέσα να λείπει η σορός. Ο άνδρας προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν αμέσως στο σημείο και απέκλεισαν τη σκηνή, ώστε να πραγματοποιήσουν έρευνες.

Σήμανε συναγερμός – Άνοιξαν τάφο και έκλεψαν σορό γυναίκας - Εικόνα 1 Σήμανε συναγερμός – Άνοιξαν τάφο και έκλεψαν σορό γυναίκας - Εικόνα 2 Σήμανε συναγερμός – Άνοιξαν τάφο και έκλεψαν σορό γυναίκας - Εικόνα 3 Σήμανε συναγερμός – Άνοιξαν τάφο και έκλεψαν σορό γυναίκας - Εικόνα 4

Τα μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα, ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιούνται έρευνες και σε άλλα σημεία για εντοπισμό της σορού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι μητέρα προσώπου που συνελήφθη και καταδικάστηκε για εμπορεία ναρκωτικών και τέθηκε στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ