10 συμπεριφορές που σας κάνουν αντιερωτικές

Ποιές είναι οι συμπεριφορές που κάνουν μια γυναίκα… «αντι-κούκου»

Ξέρω ότι πολλές φίλες μου, διαβάζοντας αυτό το κείμενο θα με κράξουν. Θα με αποκαλέσουν φαλλοκράτη, μισογύνη, αηδιαστικό και πολλά άλλα και θα με στολίσουν με… όχι ιδιαίτερα τιμητικούς χαρακτηρισμούς. Απλά εγώ θέλω να τις κάνω καλύτερες για αυτό θα προβώ σε αυτές τις παρατηρήσεις/συμβουλές.

Είδα στο δρόμο προχτές μια κοπέλα που έφτυνε και έβριζε και ενώ ήταν όμορφη, σκέφτηκα πως μέσα σε μόλις τρία δευτερόλεπτα έχασε όλη τη θηλυκότητα της και αυτομάτως μεταμορφώθηκε σε άκρως αντι-ερωτικό πλάσμα! Αναλογίστηκα λοιπόν, πως γίνεται μια γυναίκα, ακόμα και ωραία, αν δεν προσέξει κάποια πράγματα, μετατρέπεται από σεksι ύπαρξη σε αποκρουστικό ερωτικό παρτενέρ!

Για να προλάβω τις κακόβουλες κρίσεις και επικρίσεις σας, θα σας πω ότι αηδιαστικές ή έστω αντι-ερωτικές ενέργειες κάνουν φυσικά και οι άντρες – και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, αλλά τι να κάνουμε, σε αυτόν τον τομέα δεν υπάρχει ισότητα. Αλλιώς είναι για παράδειγμα να ρευτεί ένας μαντράχαλος και αλλιώς μια κοπέλα. Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται περί αγένειας, αλλά στο μυαλό της γυναίκας η πράξη του άντρα θα την…χαλάσει για λίγα δευτερόλεπτα, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, η γυναίκα χάνει αυτομάτως την ερωτική της αύρα γενικότερα!

Οπότε για να μην μακρηγορώ και ελπίζοντας ότι έχετε πιάσει το… πνεύμα μου, δείτε τι πρέπει να αποφεύγετε για να μην είστε «αντι-κούκου»:

1. Μη βρίζετε σαν νταλικέρης και μάλιστα από συνήθεια στην ροή του λόγου σας και όχι όταν είσαστε θυμωμένες.

2. Μην καπνίζετε στο δρόμο σαν… χαρμάνια.

3. Μην φτύνετε σαν ποδοσφαιριστές μετά από 90 λεπτά αγώνα.

4. Μην τρώτε με ανοιχτό το στόμα.

5. Μην αμελείτε το αποσμητικό. Η θέα μιας μπλούζας με σημάδια ιδρώτα στη μασχάλη είναι ότι χειρότερο.

6. Μη μασάτε τσίχλα με ανοιχτό το στόμα και κάνοντας μεγάλες κινήσεις, σαν τα 5χρονα κοριτσάκια που έχουν στο στόμα 3 big bubble και προσπαθούν να κάνουν φούσκες.

7. Μην πωρώνεστε σε βαθμό… χούλιγκαν όταν βλέπετε έναν αγώνα στην τηλεόραση, ειδικά αν δεν είστε και εξαιρετικά καταρτισμένες με το άθλημα.

8. Μην αμελείτε το… ξύρισμα, είπαμε ΔΕΝ είστε άντρες!

9. Μην χειρονομείτε όταν οδηγείτε ή και γενικότερα. Η μούντζα ή το σήκωμα του μεσαίου δάχτυλου σας μετατρέπουν σε ταξιτζή… παλαιάς κοπής!

10. Μην κάθεστε σα να είστε ο λιμενεργάτης στον καφενέ μετά τη δουλειά, με ορθάνοιχτα πόδια για παράδειγμα και μην καπνίζετε με στυλ «όταν καπνίζει ο λουλάς». Προσέξτε τη στάση σώματος σας γενικώς!

Όλα αυτά και πολλά άλλα, όλοι μας το βλέπουμε γύρω μας καθημερινά και ομολογώ ότι τα παρατηρούμε κυρίως από άντρες. Ομολογώ ότι ούτε από αυτούς είναι ωραίο να τα βιώνουμε, αλλά πως να το κάνουμε διάολε είναι αλλιώς! Άλλο να φτύνει στο δρόμο ένας άντρας κι άλλο μια γυναίκα! Γιατί όσο όμορφες ή σεksι μπορεί να είναι κάποιες, μην προσέχοντας τα παραπάνω, αυτομάτως μετατρέπονται στον… Μπάμπη το Σουγιά και ο ερωτισμός τους, τις εγκαταλείπει… ανεπιστρεπτί για όσους τις είδαν να πέφτουν σε αυτά τα ατοπήματα!
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ