Συμπλοκές και μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών στον Πειραιά -Τρεις πρόσφυγες τραυματίες

Τρεις πρόσφυγες τραυματίστηκαν, κατά την διάρκεια συμπλοκών στον επιβατικό σταθμό του ΟΛΠ στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε1, και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα Σύροι και Αφγανοί διαπληκτίστηκαν για την φόρτιση των κινητών τους τηλεφώνων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τριών ανθρώπων.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ στο σημείο μετέβη και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχο Λ.Σ. Ράπτη Σταμάτιο προκειμένου να ενημερωθούν επί τόπου για το προαναφερόμενο συμβάν από το διοικητή της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής υποναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη και τον κεντρικό λιμενάρχη Πειραιά αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Χρήστο Ζαφειρίου, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, παρέμεινε δύναμη του Λιμενικού Σώματος, εποπτεύουσα το χώρο.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ